None
12 0 1 8

12 proverenih pokazatelja koji odaju da vas partner nemilosrdno vara iza leđa (broj #11 je previše surov i odvratan)

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Nov 12, 2016

Svako od nas je nekada bio u vezi koja se završila. Nažalost, skoro uvek se pitamo da li nas je prtner varao ili lagao. Vešti lažovi se teško uhvate u laži, međutim, postoje neki trikovi koji bi vam pomogli kako da ga otkrijete.

Krivica

Krivica
Foto: thatviralfeed.com
Pravi lažov će da pokuša da preokrene svaku reč protiv vas. Sve je iznenada vaša krivica. Pokušaće da vas optuži, kako bi skrenuo krivicu sa sebe. Kriviće vas što kasnite, ne zovete ili ne izlazite na sastanke.

Instiktivni osećaj

Instiktivni osećaj
Foto: thatviralfeed.com
Osetićete da nešto nije u redu čim partner konstantno počne da se svađa oko stvari iz prošlosti. Male stvari koje se čine nebitnim su zapravo vrlo bitne. Ovo partneru omogućava da izbegava vaša pitanja i suoči se sa istinom. Vaš unutrašnji instikt će pokušati da vas upozori i znaćete kada vas laže.

Trtljanje

Trtljanje
Foto: thatviralfeed.com
Partner koji vas vara i laže će govoriti stvari koje nemaju smisla. On će se čak zbuniti, a da to ni ne primeti. Ne samo to, već stvari koje kaže neće biti dovoljno verodostojne. Praviće izgovore za kašnjenje i primetićete da je dosta stvari nejasno.

Način govora

Način govora
Foto: blogimg.jp
Ako osoba stalno govori "veruj mi", "zaista" ili "kunem se", onda verovatno ne treba da mu verujete. Postoji 99% šanse da laže, čak iako izgleda kao da je iskren.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email