None
12 0 1 0

12 proverenih pokazatelja koji odaju da vas partner nemilosrdno vara iza leđa (broj #11 je previše surov i odvratan)

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Nov 12, 2016

Svako od nas je nekada bio u vezi koja se završila. Nažalost, skoro uvek se pitamo da li nas je prtner varao ili lagao. Vešti lažovi se teško uhvate u laži, međutim, postoje neki trikovi koji bi vam pomogli kako da ga otkrijete.

Krivica

Krivica
Foto: thatviralfeed.com
Pravi lažov će da pokuša da preokrene svaku reč protiv vas. Sve je iznenada vaša krivica. Pokušaće da vas optuži, kako bi skrenuo krivicu sa sebe. Kriviće vas što kasnite, ne zovete ili ne izlazite na sastanke.

Instiktivni osećaj

Instiktivni osećaj
Foto: thatviralfeed.com
Osetićete da nešto nije u redu čim partner konstantno počne da se svađa oko stvari iz prošlosti. Male stvari koje se čine nebitnim su zapravo vrlo bitne. Ovo partneru omogućava da izbegava vaša pitanja i suoči se sa istinom. Vaš unutrašnji instikt će pokušati da vas upozori i znaćete kada vas laže.

Trtljanje

Trtljanje
Foto: thatviralfeed.com
Partner koji vas vara i laže će govoriti stvari koje nemaju smisla. On će se čak zbuniti, a da to ni ne primeti. Ne samo to, već stvari koje kaže neće biti dovoljno verodostojne. Praviće izgovore za kašnjenje i primetićete da je dosta stvari nejasno.

Način govora

Način govora
Foto: blogimg.jp
Ako osoba stalno govori "veruj mi", "zaista" ili "kunem se", onda verovatno ne treba da mu verujete. Postoji 99% šanse da laže, čak iako izgleda kao da je iskren.

Telefon

Telefon
Foto: thatviralfeed.com
Telefon može da otkrije da li vas vara ili ne. Ako ga sakriva ili koristi aplikacije za ćaskanje dok ne gledate, postoji dobar razlog za to. On ne želi da vidite stvari koje krije i vara vas.

Usne

Usne
Foto: thatviralfeed.com
Kada vas osoba laže, onda često oblizuje usne i guta pljuvačku. Ovo je normalno ponašanje. Takođe, smeši se bez razloga, posebno u čudnim momentima, što nije dobar znak.

Ruke

Ruke
Foto: thatviralfeed.com
Obratite pažnju na ruke. Kada osoba laže, ima običaj da ne može da ih kontroliše zbog nervoze. Često se tresu i ne prestaju da se pomeraju dok priča nešto.

Pomešane priče

Pomešane priče
Foto: thatviralfeed.com
Promene kako koristi glagolska vremena su takođe bitni. Osoba može da koristi sadašnje vreme, a ne prošlo u pravo vreme i izbegavaće da priča o tome kako biste izbegli temu. Ponekad će da zameni imenice, zamenicei prideve i da kaže "bio sam sa njom" u "bio sam sa njima". Rečenica koja počinje sa "bio sam sa Majom u tržnom centru" i završava sa "šetao sam sa Markom", onda je razgovor završen.

Vrpoljenje

Vrpoljenje
Foto: thatviralfeed.com
Lažovi ponekad diraju svoje uši, kosu ili neke druge stvari kako bi im ruke bile zauzete dok pričaju sa vama. Ako neprestano pomeraju ruke, onda je loš znak.

Znojenje

Znojenje
Foto: thatviralfeed.com
Znojenje je još jedna od stvari na koju treba da obratite pažnju ako vas neko laže. Posebno obratite pažnju na čelo, dlanove ili vrat osobe, jer se ta mesta najviše zagrevaju kada lažu.

Glas

Glas
Foto: thatviralfeed.com
Često će partner početi da viče tokom razgovora i prema tome možete dosta toga zaključiti. Partner ne želi da čuje ni reč od vas i ovo je taktika koju koriste lažovi kako bi promenili temu. Ako to uporno radi, onda vas vara i laže.

Oči

Oči
Foto: thatviralfeed.com
DIrektni kontakt očima je nešto što lažovi pokušavaju da izbegnu. Obratite pažnju koliko često trepću. Ako to rade ubrzano, onda lažu.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email