None
4 0 1 0

SPOJILA IH JE NEOBIČNA SUDBINA: Devojke koje nisu ni sestre ni bliznakinje a iza njihovih života se krije i više nego čudna priča...

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Nov 27, 2015

Očigledno, svako ima svog dvojnika. Ali retko se dešava da dva identična ljudska bića, različitih nacionalosti, zahvaljujući slučajnom susretu u stranoj zemlji, sklope srdačno prijateljstvo.

Foto: viralka.pl
Kordelija Roberts dolazi iz Engleske, Sijera Marfi je rođena u Škotskoj. Devojke nisu imale pojma o međusobnom postojanju, dok obe nisu otišle na studije u Nemačku, na isti univerzitet.

Foto: viralka.pl
Brzo nakon početka semestra, dve učenice su postale senzacija. Svaka od njih je dobijala iznenađujuće mnogo pitanja o tome da li u istom odeljenju studira i njena sestra bliznakinja. Takođe su prilazili i stranci tvrdeći da ih znaju. S druge strane, dok su se upoznavale sa novim ljudima konstanto su slušale: "Mislim da smo već jednom pričali?" i "Sigurno smo se već videli."

Foto: viralka.pl
Devojke su se upoznale posle mnogo vremena. Čim ih vidite zajedno, shvatite tu konfuziju koja nastaje među ljudima. Oni nisu mogli da veruju da su skoro identične! Njihov zajednički selfi je postao prava senzacija na Internetu.

Foto: viralka.pl
Uskoro se ispostavilo da Sijera i Kordelija imaju mnogo više od fizičke sličnosti. Devojke imaju mnogo zajedničkih interesovanja i veliko razumevanje. U stvari, postale su vrlo bliske, kao da su stvarno sestre. Sada su nerazdvojne i ne smeta im kada ih ljudi nazivaju bliznakinjama.
Image source: viralka.pl
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email