None
6 0 1 0

NISTE NI ZNALI DA IH IMATE: Prizor koji vidite pokazaće vaše skrivene crte ličnosti

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Oct 02, 2017

Ovih dana su izuzetno popularni testovi zasnovani na varljivim optičkim iluzijama. Korisnici interneta ih obožavaju, a i psiholozi koriste iste testove. Najvažnije je da obratite pažnju na prvu sliku koju ste videli, jer ćete nakon nekog vremena videti i ostale. Mi vam predlažemo da isprobate neke od ovih testova. Oni neće dati pun psihološki profil vaše ličnosti, ali će vam otkriti neke informacije o vašem karakteru koje bi trebalo da uzmete u obzir.

#1

Foto: brightside.me
• Lav: Vi ulazite u srž stvari i ne plašite se da se suočite sa svojim najvećim strahovima. Vi ste veoma hrabra osoba!

• Egzotična ptica: Možda ste ponekada lakomisleni i čak neodgovorni u nekim situacijama. Istovremeno, imate veoma kreativnu ličnost i želite da promenite svet nabolje.

#2

Foto: brightside.me
• Patka: Moguće je da se vaš život sastoji od emotivnih impulsa. Brzo menjate raspoloženje i skloni ste naglom donošenju odluka.

• Zec: Volite da razmotrite posledice svake akcije. Logika vam je na prvom mestu u životu, ali to ne znači nužno da ste hladna i neosetljiva osoba.

#3

Foto: brightside.me
• Dva krokodila: Volite da držite stvari pod kontrolom i da ste nadležni za sve. Međutim, vi niste brutalni tiranin, već pažljivi menadžer, šef ili vođa.

• Ptica: Možda vam ne smeta što u životu morate da gazite preko trnja da biste stigli do zvezda. To ne znači da nemate sopstveno mišljenje, već da ćete radije popustiti i pokušati da pronađete kompromis u odnosima sa drugim ljudima. Zatos te tako iskreni i druželjubivi.

#4

Foto: brightside.me
• Pseća njuška: Vi analizirate sliku na regularan način - sa leva na desno. To ne znači da ste obična osoba već da se držite logičkog razmišljanja i prirodnog poretka kada analizirate stvarnost. Verovatno ste uspeli da vidite drugu sliku kada ste stigli do desne strane.

• Pseća noga i rep: Ako ste analizirali sliku sa desna na levo ili odmah primetili njenu dvosmislenost, vi ste skloni donošenju originalnih odluka. To ne znači da ne koristite logiku, već da više volite da koristite krativan pristup kada pokušavate da rešite problem.

#5

Foto: brightside.me
• Par koji se ljubi: Ako vidite par koji se ljubi na obe ili na jednoj od slika (kao većina ljudi), to znači da želite više ljubavi u svom životu. Ova slika je blisko povezana sa slikom manjinske ljubavi. Ako vidite par koji se ljubi, to znači da ste nekada bili blisko povezani sa majkom i i sada tražite ljubav u romantičnim i društvenim odnosima.

• Ženske ili dečije glave: Ako vidite ovo, to znači da morate da povedete računa o vašem unutrašnjem detetu.Takođe, možda ćete morati da analizirate i popravite odnos sa majkom.

#6

Foto: brightside.me
• Vulverin: Verovatno ste veliki fan Marvela. Ni u čemu ne uživate više nego u harizmi Tonija Starka, velikoj izdržljivosti Kapetana Amerika ili u Vulverinom opasnom izgledu.

• Dva Betmena: Vi ste obožavatelj DC-a, mračnih ulica grada Gotama i prvoklasnih super zlikovaca. Naravno, obožavate Mračnog viteza.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email