None
5 0 1 0

Predmet koji prvo vidite otkriva vaše najveće duševne strahove

Podeli
Društvo
Helena S.
Društvo
Aug 08, 2017

Svako od nas živi sa nekom ukorenjenim strahom. Bilo da se radi o strahu od nepoznatog ili nekoj fobiji, nešto mračno i zlokobno duboko iz naše podsvesti vreba i preti našem zdravom razumu. Možda se plašite klovnova, bubašvaba, paukova, ili čak imate strah od brzine ili visine. Kako se borimo sa sopstvenim strahovima i kako ih kontrolišemo, zavisi od snage i smirenosti našeg uma. Da biste otkrili šta vas podsvesno muči, nije vam potreban psihijatar. Dovoljno je da pogledate sliku Vladimira Kuša, nagrađivanog nadrealističkog umetnika iz Rusije.

Pogledajte sliku i zapamtite šta vam je prvo zapalo za oko

Pogledajte sliku i zapamtite šta vam je prvo zapalo za oko
Foto: pinimg.com

Prvo ste videli nož

Prvo ste videli nož
Foto: healthtap.com
Vi imate duboko ukorenjeni strah od neizlečive smrtonosne bolesti, a da toga možda i niste svesni. Naša podsvest se otkriva u snovima, fobijama, anksioznosti i brigama. Bojite se patnje i toga da svakog momenta možete umreti od neke bolesti.

Prvo ste videli gusenicu

Prvo ste videli gusenicu
Foto: seo-reports.ru
Ako ste prvo ugledali gusenicu, vi imate fobiju od duhova. Plašite se duhova i zlih sila koji se mogu iznenada pojaviti i početi da uhode vaš um kada je on najslabiji. Ovaj strah je najveći kada treba da spavate ili kada ste zbunjeni. Drugim rečima, vaši strahovi isplivaju na površinu kada ste najranjiviji, a ta ranjivost čini da se osećate kao da će vas obuzeti zli duhovi.

Prvo ste videli leptira

Prvo ste videli leptira
Foto: picdn.net
Ako je vaš um prvo registrovao leptira, vi se podsvesno bojite izdaje. Pitanje poverenje je za vas velika stvar i moguće je da su vas uzdali više od jednog puta. Možda ste bili odbačeni bilo na poslu, bilo u romantičnoj vezi. Doživeli ste razočaranje u nečemu što ste želeli i o čemu ste sanjali. Ali vaša slabost je dobro sakrivena. Ispoljava se samo u situacijama kada ste suočeni sa mogućom izdajom.

Prvo ste videli jabuku

Prvo ste videli jabuku
Foto: septfon.ru
Ako je vaš um registrovao sliku kao celinu, a jabuka je prva stvar koju ste videli, vi imate duboko ukorenjeni strah od smrti - ne od sopstvene, već od smrti bliskih i dragih osoba. Moguće je da je okidač za ovaj strah bio gubitak posebno bliske osobe. To je nanelo toliku traumu vašoj podsvesti, da ne možete da podnesete ni pomisao da izgubite nekog dragog opet.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email