None
10 0 1 0

10 znakova koji ukazuju na to da ste sjajni u krevetu

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Mar 15, 2016

Par pokazatelja koji će sa sigurnošću ukazuju da ste savršen ljubavnik!

1. Prilično ste glasni

Prilično ste glasni
Foto: ilyke.co
Kada je seks u pitanju, samopouzdanje je najbitnije. Ako imaš samopuzdanja i ne sumnjaš u sebe, onda ćeš biti najbolji. Važno je samo verovati u sebe i ne premišljati se.

2. Nemaš nikakvih zadrški

Nemaš nikakvih zadrški
Foto: ilyke.co
Pored toga što je zabavan, seks može biti i pomalo gadan, ali takav treba da bude. Postoje zvukovi i mirisi koji vas mogu iznenaditi. Iako su studije pokazale da su žene manje gadljive, treba se prepustiti. Svašta se dešava u krevetu, ali to ostaje između vas.

3. Pričaš sa partnerom

Pričaš sa partnerom
Foto: ilyke.co
Istraživanje iz 2011. je pokazalo da partneri koji pričaju o seksu, u krevetu i van njega, imaju bolji seks. To ne znači d atreba da shvatite ovo kao obavezu, ali trebalo bi s vremena na vreme reći u čemu uživate, a u čemu ne.

4. Umete da budete baš bučni

Umete da budete baš bučni
Foto: ilyke.co
Iako malo bučniji seks pokazuje da uživate, ima ljudi koji preteruju. Istraživanja su pokazala da malo zvuka uzbuđuje i poboljšava odnose, jer pokazujete partneru u čemu uživate.

5. Kreativni ste

Kreativni ste
Foto: ilyke.co
Seks je kao i veza, koliko daješ-toliko i dobijaš. Ne možete očekivati od partnera da daje 100% sebe, kada ste vi uključeni smao 60%. Prosta matematika.

6. Ne smeta vam upaljeno svetlo

Ne smeta vam upaljeno svetlo
Foto: ilyke.co
Prema istraživanju iz 2011. samo 10% parova ima seks sa uplajenim svetlom. Sama činjenica da vam ne smeta uplajeno svetlo je znak d aste sigurni u sebe. To je nešto što uvek uzbuđuje.

7. Ništa vas ne može ometi kada ste u elementu

Ništa vas ne može ometi kada ste u elementu
Foto: ilyke.co
Svi mi brinemo o mnogo stvari, ali kada imate seks, jedina stvar o kojoj treba da brinete je seks. Ne razmišljajte ni o čemu drugom, budite prisutni i uključeni. Ovde su potrebni prisutni i telo i glava.

8. Smejete se i zabavljate tokom odnosa

Smejete se i zabavljate tokom odnosa
Foto: ilyke.co
Statistika je pokazala neke depresivne podatke. Najveći broj žena smatra da seks treba da ima iz dužnosti, čak 66% njih je tako odgovorilo. To nikako ne traba da bude razlog zašto neko ima seks, on je stvar zabave i užitka.

9. Slušate želje partnera

Slušate želje partnera
Foto: ilyke.co
Bilo d aje govor tela, ili da stvarno izgovara reči, trevalo bi da slušate potrebe partnera. Tačno ćete znati kada da ubrzate, kada da usporite i oboje čete uživati.

10. Ne smatrate sebe previše ozbiljno

Ne smatrate sebe previše ozbiljno
Foto: ilyke.co
Seks je zabavan! Definitivno nije nešto što se treba shvatiti previše ozbiljno. Ako se ne smejete tokom seksa, onda nešto nije u redu. Opustite se.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email