None
9 0 1 0

SEKA ILI BATA? 9 znakova koji će vam odgovoriti na ovo pitanje pre porođaja

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Oct 05, 2015

Naravno, nemojte uzimati ovo zdravo za gotovo. Ipak prvo sačekajte potvrdu lekara!

1. Hrana za kojom čeznete

Hrana za kojom čeznete
Jede li vam se stalno slatko i zaslađena hrana vrlo vjerojatno nosite djevojčicu. Čeznete li pak za slanom i začinjenom hranom velika je vjerojatnost da ćete dobiti dječaka.

2. Jutarnje mučnine

Jutarnje mučnine
Prolazi li vam početak trudnoće bez ili s vrlo malo jutarnjih mučnina vrlo vjerojatno nosite dječaka. Ako vam je pak želudac stalno uznemiren i imate jake jutarnje mučnine to možete „zahvaliti“ jednoj djevojčici.

3. Oblik trbuha

Oblik trbuha
Ako vam je trudnički trbuh nisko, pripremite se na puno plave robice, a ako je trbuh položen više, u garderobi vašeg djeteta prevladavat će ružičasta boja.

4. Otkucaji srca

Otkucaji srca
Ako je oko sedmog tjedna od začeća broj otkucaja djetetova srca u minuti 140 ili više, to ukazuje da stiže djevojčica, a ako su otkucaji srca ispod 140 možete se veseliti dječaku.

5. Prištići

Prištići
'Buktanje' pristića i loš ten znak su da ćete postati mama kćeri. 'Bapske priče' kažu da se prištići pojavljuju jer djevojčice svojim mamama kradu ljepotu.

6. Veličina grudi

Veličina grudi
Ukoliko vam lijeva dojka izgleda veće od desne to bi moglo ukazivati na to ćete dobiti sina. Veća desna dojka od lijeve pa znači da možete očekivati kćer.

7. Miris češnjaka

Miris češnjaka
I mali test s češnjakom može vam otkriti spol djeteta. Ako vam nekoliko sati nakon konzumacije miris češnjaka izlazi kroz pore, bit će muško. Ukoliko nema nikakvog mirisa, bit će žensko.

8. Grljenje trbuha

Grljenje trbuha
Imate li već malu djevojčicu i ona stalno grli vaš trbuh, u vama raste dječak. Imate li pak sinčića koji stalno grli trbuh, u vama raste curica

9. Test s vjenčanim prstenom

Test s vjenčanim prstenom
Zavežite prsten, po mogućnosti vjenčani, za končić i primite ga tako da visi iznad trbuha. Ako se prsten pomiče naprijed natrag možete se veseliti djevojčici, a ako se pomiče kružno, možete se radovati dječaku.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email