None
12 0 1 0

Da li znate ko je vaš idealni par prema horoskopu? Evo sa kim vas čeka srećan brak i prelep život do duboke starosti

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Jan 09, 2017

Potraga za ljubavlju na pogrešnim mestima ostavila vas je u uverenju da nikada nećete pronaći svoju srodnu dušu? Vaš odgovarajući horoskopski znak je negde i čeka baš vas. Saznajte koji je astrološki znak bi trebalo da odaberete i koji će biti vaš savršeni životni saputnik!

1. Ovan

Ovan
Foto: img.etimg.com
Ovan je skloniji borbi za pažnjom svog potencijalnog partnera. Ovan je uporan kada nešto želi, a kada želi, vi ćete to znati. Želi jasnu komunikaciju, mnogo strasti i vreme za opuštanje i maženje sa svojim partnerom. Savršen partner za Ovna je Vaga. Blizanci, Lav, Strelac, Škorpija i Vodolija takođe su kompatibilni.

2. Bik

Bik
Foto: img.etimg.com
Bikovi pružaju ljubav čulne prirode i vole da intimno provode vreme sa svojim partnerom. Privucite mu pažnju čulom mirisa, ukusa, dodira, vida i sluha i Bik neće moći da vam odoli. Partnere biraju sa izuzetnom pažnjom i potrebno im je vreme da steknu poverenje u druge. Savršen partner za Bika je Škorpija. Rak, Devica, Ribe i Jarac takođe mogu biti odgovarajući partneri.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: awesomehoro.com
Blizanci su veoma opušteni kada se radi o intimnim odnosima i ne stide se ničega. Blizanci vole da flertuju, a intimni odnosi na različitim mestima i različitim stilovima će ih zadovoljiti. Komunikacija i zabavatakođe su im veoma bitni. Strelac je savršen partner za Blizance. Vaga, Lav, Ovan, Blizanci i Vodolija su im takođe odgovarajući partneri.

4. Rak

Rak
Foto: cdn.playbuzz.com
Rakovi se veoma teško opuštaju, ali kada osete sigurnost da se mogu otvoriti, biće najnežniji partneri. Rak je veoma emotivan kada se radi o intimnim odnosima, i radije će se posvetiti brizi o svom partneru nego što će obraćati pažnju na intimnost. Savršen partner za Raka je Jarac. Bik, Lav i Ribe su takođe kompatibilni partneri.

5. Lav

Lav
Foto: cdn.astrology-zodiac-signs.com
Lav je izdržljiv, strastven i energičan kada se radi o intimnim odnosima. Lav ima prirodnu harizmu, koja privlači potencijalne partnere tako da retko kada moraju tražiti ljubav. Lavovi uživaju u zadovoljstvu intimnosti i predigre te će i njihovi partneri uživati. Savršen partner za Lava je Vodolija. Škorpija, Vaga, Ovan i Strelac će im takođe odgovarati kao partneri.

6. Devica

Devica
Foto: curiositystruck.com
Devica poseduje mnogo fizičke i emocionalne energije koju će posvetiti umetnosti vođenja ljubavi. Devica voli mirno okruženje sa svojim partnerom, nežnost je obavezna kada se radi o predigri. Devica vam prvenstveno mora verovati kako bi došlo do intimnog odnosa, a kada do toga dođe, postaće vatrena. Riba je savršen partner za Devicu. Bik, Vaga, Rak i Jarac su takođe kompatibilni partneri.

7. Vaga

Vaga
Foto: cdn.astrology-zodiac-signs.com
Erogena zona svake Vage je njihov mozak. Vaga voli komunikaciju kako u krevetu, tako i van njega. Vole da daju i primaju savete, a reči ljubavi ih ispunjavaju. Vaga voli vizuelnu stimulaciju, tako da morate biti otvoreni ukoliko je baš Vaga vaš partner. Ovan je savršen partner za Vage. Blizanci, Lav, Vodolija i Strelac takođe mogu biti odgovarajući patneri.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: cdn.astrology-zodiac-signs.com
Škorpija je najmoćnija kada se radi o intimnim odnosima. Oni su strastveni ljubavnici sa ogromnim nagonom. Škorpije vole da se igraju kreativnim scenarijima koji uključuju moć i kontrolu. Mnogo energije posvećuju intimnim odnosima i imaju duboku emocionalnu vezu sa svojim partnerom. Bik je savršen partner za Škorpiju. Devica, Rak, Ribe i Lav su takođe odgovarajući partneri.

9. Strelac

Strelac
Foto: rashigrah.com
Novotarije su nešto najbolje što se može desiti u spavaćoj sobi jednog Strelca. Ukoliko nije tako, Strelcu uskoro može postati dosadno. Strelac je šarmantan i ljubazan i van spavaće sobe, obožava da se zabavlja u vezi. Blizanci su savršen partner za Strelca. Lav, Ovan, Vaga i Vodolija su takođe kompatibilni.

10. Jarac

Jarac
Foto: frankpilkington.com
Jarčevi veoma pridaju značaj intimnim odnosima, kao i Škorpija, ali su Jarčevi emotivniji. Privatno vreme sa vašim partnerom koji je Jarac biće veoma senzualno, vaše srce će se otvoriti i primiti ljubav koju je Jarac spreman da pruži. Rak je savšen partner za Jarca. Bik, Riba, Škorpija i Devica su im kompatibilni partneri.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: panditshukla.in
Vodolija voli da održava živahnost u vezi. Otvorena je za bilo kakve sugestije i voli igru i flert. Vodolija voli komunikaciju, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje, tako da bi trebalo da stimulišete svog partnera. Lav je savršen partner za Vodoliju. Blizanci, Ovan, Vaga, Strelac i Devica su odgovarajući partneri.

12. Ribe

Ribe
Foto: cdn.astrology-zodiac-signs.com
Ribe su po prirodi veoma atraktivne i lako će šarmirati svoje potencijalne partnere, a isto tako lako i odvući partnere u krevet. Ribe zaista daju sve od sebe, romantične su i razigrane i žude za dubokim emocijama. Kada razgovaraju sa vama, samo ćete ih još više zavoleti. Savršen partner za Ribe jeste Devica. Škorpija, Rak, Bik, Jarac i Vaga su takođe odgovarajući partneri.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email