None
20 0 1 13

Razveden i očajan muškarac je napisao ova prelepe savete za brak koje svaki pravi muškarac mora da zna ako želi da sačuva ženu pored sebe

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Aug 25, 2016

Nakon gubitka svoje supruge i braka od skoro 16 godina, ovaj razvedeni čovek je rešio da sa svima podeli ovih 20 saveta kojih je i sam trebalo da se drži, sada se kaje jer nije!

1. Nikada ne prestajte sa udvaranjem

Nikada ne prestajte sa udvaranjem
Foto: thatviralfeed.com
Nikada ne uzimajte ženu zdravo za gotovo. Ukoliko ste je pitali da se uda za vas, obećali ste da ćete nju i njeno srce čuvati zauvek.Ona je najveće blago koje će vam ikada biti povereno, nikada nemojte biti lenji za svoju ljubav.

2. Zaštitite svoje srce

Zaštitite svoje srce
Foto: thatviralfeed.com
Isto kao što ste obećali da ćete čuvati njeno srce, tako čuvajte i svoje. Volite sebe beskrajno, a posebno mesto u vašem srcu treba da zauzima vaša supruga. Ne dopustite nikada da neko drugi zauzme to mesto.

3. Zaljubljujte se iznova i iznova

Zaljubljujte se iznova i iznova
Foto: thatviralfeed.com
Mi se konstantno menjamo. Nećete biti ista osoba za 5 godina. Doći će do promene i morate naučiti da te promene prihvatite i zavolite. Imajte na umu da vaša supruga ne mora ostati sa vama, ukoliko joj ne pokazujete ljubav nemojte se začuditi ako ode. Borite se uvek za njenu ljubav.

4. Fokusirajte se na ono lepo

Fokusirajte se na ono lepo
Foto: thatviralfeed.com
Fokusirajte se na njene osobine koje volite. Fokusirajte se do te tačke da ne vidite ništa osim stvari koje volite i smaraćete sebe najsrećnijim čovekom na svetu.

5. Nije na vama da je menjate

Nije na vama da je menjate
Foto: thatviralfeed.com
Na vama je da je volite bez očekivanja da ona bilo šta promeni. Ukoliko se sama promeni, volite je takvu kakva jeste, bilo da je to ono što ste želeli ili ne.

6. Preuzmite odgovornost

Preuzmite odgovornost
Foto: thatviralfeed.com
Posao vaše žene nije da vas čini srećnim i ona ne može da vas učini tužnim. Na vama je da pronađete ono što vas čini srećnim i da tu sreću prenesete na vašu vezu.

7. Ne krivite nju kada ste besni

Ne krivite nju kada ste besni
Foto: thatviralfeed.com
Nikada ne krivite svoju suprugu ukoliko ste ljuti i isfrustrirani zbog nečeg drugog. Ona je vaša emocija i vaša odgovornost. Ukoliko ste besni, razmislite i dođite do problema, a u vašoj suprugi pronađite utehu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email