None
8 0 1 0

Posle užasne tragedije ova trudnica je završila u komi sa bebom zarobljenoj u njoj... a onda se desilo neobjašnjivo ČUDO!

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Mar 09, 2016

Priča o ženi iz Moskve koju je kada je pala udario voz u pokretu. U bolnici su spasili, ne jedan život, već dva!

Foto: hefty.co
Marija i Vladimir Kudrini iz Moskve su bili mladi zaljubljeni par, tek venčani, na putu da postanu roditelji.

Foto: hefty.co
Kako su meseci prolazili, njena trudnoća je odlično napredovala i sve je išlo onako kako treba. Osećala se dobro i svakog dana se radovala budućem majčinstvu.

Foto: hefty.co
Marija i Vledimir su obično putovali zajedno na posao svakog dana. Voz su čekali na stanici Predelkino, ali jednoga dana Marija je na stanicu otišla sama. Niko nije mogao ni da posumnja u strašnu sudbinu koja će je zadesiti.

Foto: hefty.co
Kako se penjala uz stepenice, Marija je videla voz koji je dolazio na stanicu. Prišla je bliže kako bi se odmah ukrcala čim voz stane. Iznenada se saplela i pala. Voz koji je pristizao udario ju je u glavu. To je poslednje čega se Marija seća pre nego što je izgubila svest.

Foto: hefty.co
Odmah su je prevezli u najbližu bolnicu. Kada su je primili, lekari su bili začuđeni što je uopšte i preživela udarac. Kada su ugledali njen stomak, tišina je zavladala u sali. Radili su što su brže mogli, ali nisu mogli ništa da obećaju Vladimiru, koji je odmah došao čim je čuo vesti. Marija je zapala u duboku komu. Lekari su sada morali da brinu o dva života, Marijinom i bebinom. Nakon dva meseca na intenzivnoj nezi i nekoliko operacija. Doktori su porodili, carskim rezom ženu. Bilo je rizično, s obzirom da je Marija bila u komi, ali to su bile jedine šanse da beba preživi. Svi su se molili za čudo.

Foto: hefty.co
Lekari su uspeli! Mala Oksana je rođena kao savršeno zdravo dete, naravno preveremeno je rođena i morala je ostati neko vreme u bolnici. Vladimir je bio van sebe od sreće.

Foto: hefty.co
"Ako se jednom dogodilo čudo, znači da može još jednom", rekao je Vladimir, i bio je u pravu. Ubrzo nakon porođaja, Marija je polako počela da se budi iz kome. Ovako nešto je nemoguće naučno objasniti. Izgleda kao da je majka instinktivno počela da se budi kako bi videla svoje dete. Drugo čudo za koje se Vladimir molio se desilo. Njegova žena je uspela da preživi, a beba Oksana će imati majku kraj sebe.

Foto: hefty.co
Marija još uvek ima dug put oporavka pred sobom, a njen muž je pokrenuo kampanju prikupljanja donacija za njen oporavak. Još uvek ne može da hoda ili priča, ali može da oseti i čuje sve oko sebe. Svakoga da na se vidi napredak, i po prvi put lekari imaju pozitivan stav.
Image source: hefty.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email