None
8 0 1 0

8 ubedljivo najgorih mesta da sakrijete novac u svojoj kući (broj #6 lopovi prvo gledaju)

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Nov 01, 2016

Ljudi imaju dosta razloga što ne koriste banku, već sakrivaju novac kod kuće. Da li ste od onih koji ga kriju pod dušekom? Ovo je lista mesta gde ga nikako ne treba sakrivati, kao i preporuke koja mesta su bezbedna.

1. U dvorištu

U dvorištu
Foto: keyword-suggestions.com
Ovo nije dobra ideja iz tri razloga: mogu vas videti komšije, vaš ljubimac voli da iskopava rupe i može lako da nađe novac ili kiša koja može da ga uništi.

2. Ispod dušeka

Ispod dušeka
Foto: peru21.pe
Iako je ovo klasično mesto za sakrivanje, nemojte da mislite da je spavanje na njemu dobra ideja. Ako niste kod kuće, lopov će tu prvo proveriti.

3. U starim kesama

U starim kesama
Foto: retifbarcelona.com
Iako mislite da neki lopov nikada ne bi proveravao kese iz kupovine, možda će im biti potrebne da stave stvari koje su ukrali. Ne biste želeli da im date i svoju ušteđevinu kao prijatno iznenađenje.

4. U starim novčanicima i torbama

U starim novčanicima i torbama
Foto: aplithelp.com
Ne koristite stare novčanike ili torbe, čak iako ih ne koristite više, jer to nije dobro mesto za sakrivanje.

5. U korpama za veš

U korpama za veš
Foto: alicdn.com
Možda mislite da je dobra ideja da čuvate novac među prljavim vešom, jer to niko ne bi dirao. Međutim, lopovi koriste ove korpe kako bi poneli ukradene stvari, zato im ne dajte povoda da ga nađu.

6. Iza ramova slika

Iza ramova slika
Foto: telemama.es
Još jedno klasično mesto. Lopovi takođe gledaju filmove i neće oklevati da provere ovakva mesta, gde će vam pritom i slomiti omiljenu uspomenu.

7. U sefu koji nije prikačen

U sefu koji nije prikačen
Foto: comohacerpara.com
Nije bitno da li je veliki ili mali, ovo je nešto što lopovi mogu da ponesu. Najbolje bi bilo da je zakačen za zid, pod ili da se nalazi u okviru nekog nameštaja.

8. U ormanima ili fiokama

U ormanima ili fiokama
Foto: bricolaje10.com
Ovo nije bezbedno mesto da sakrijete novac, jer lopovi često imaju šrafcigere kojima otvaraju mnoge delove nameštaja. Umesto svega toga probajte da sakrijete novac na sledeće načine: umotajte novac u plastičnu kesu i stavite ispod sudopere ili dečijih igračaka sa lažnim dnom, u vodootpornu posudu na dnu frižidera ili neke niske pregrade, među dugmadima, nitnama i drugim priborom za šivenje ili u paru starih cipela ili možda računaru koji više ne koristite, a da niste bacili.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email