None
5 0 1 0

SAČUVAJTE ZA SEBE: 4 stvari koje ne treba da delite sa partnerom!

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Nov 06, 2015

Iako u braku važi pravilo “Što je moje, to je i tvoje”, to ne mora uvek da važi. Ako želite da izbegnete nepotrebne prepirke i svađe najbolje je da postavite neke granice. Stručnjaci kažu da na ove stvari treba da obratite pažnju i da ne dozvolite da se takve stvari ispreče vašoj zajedničkoj sreći!

Foto: (fokuzz.com

Ne otkrivajte tajne vaših prijateljica

Tajne vezane za vaše prijateljice nikad nemojte otkrivati svom partneru. Vaše prijateljice imaju poverenja u vas i veruju da ćete čuvati sve tajne. Njihovo poverenje nemojte izigrati, jer bi se u suprotnom isto moglo dogoditi i vama. Osim toga, muškarci ne razumeju ženske razgovore, tako da je najbolje držati ih podalje od toga.

Ne otkrivajte vaše šifre

Žene mogu voleti svoje muškarce i verovati im bezrezervno, ali svoje šifre, ma šta da je u pitanju, ne bi trebalo da dele sa njima.

Ne otkrivajte da vam se ne sviđa njegova porodica

Takve stvari je uvek najbolje ostaviti samo za sebe. Uvek ćete naći nekoga ko vam se ne sviđa, ali to partneru ne govorite. Time ga možete samo rastužiti, a možda i upropastiti vezu.

Ne otkrivajte detalje svoje prošlosti

Čak i ako spomenete bivšeg partnera svom novom partneru, nemojte otkrivati previše detalja. To ne znači da ga varate, nego da izbegavate bespotrebne probleme.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email