None
10 0 1 0

Pogledajte samo jednom u ove neobične fotografije i otkrićemo vam kakve tajne krije vaša ličnost i šta drugi potajno misle o vama

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Dec 20, 2016

Postoji mnoštvo psiholoških testova, ali Roršarhov test se u mnogim situacijama pokazao kao najpouzdaniji. Saznajte više o sebi i sakrivenom delu ličnosti kroz ovaj, na prvi pogled, jednostavan test opažanja čuvenih Roršarhovih mrlja.

Šta vidite ovde?

Šta vidite ovde?
Foto: twentytwowords.com
- Pečeno pile: možete imati nekoliko nedoumica u vezi onoga što radite, ali ste sigurni vezi toga šta želite i znate šta vam je potrebno.
- Mačka iz crtanog filma: uspevate da rešite probleme i želite da se vaš glas čuje. Odlični ste u pregovaranju i rešavanju sukoba, takođe ste ponekad i abrazivni.
- Bezlična žena, sudija, osoba sa perikom: vi nemate vremena za strpljenje. Postavili ste visoke standarde za sebe i očekujete da drugi urade isto.

Možda ste videli i nešto od sledećeg:

Foto: ohb-system.de
- Žena koja udara svog supruga: ne zanima vas mirno nedeljno jutro i jednostavna vrsta ljubavi. Želite da varnice lete.
- Vilica i kraj nje par makaza: vi ste uvek ono što jeste, i ako se to nekome ne dopada, vas to ne zanima.
- Raketa ili kula: vi ste vredni i veoma poštovani, profesionalni, ali ipak razmilite o tome da se malo razonodite u vašem privatnom životu.

Šta vidite ovde?

Šta vidite ovde?
Foto: twentytwowords.com
- Mišićavi muškarac: vi ste veoma sposobna i konkurentna osoba. Zahtevi koje dobijate nisu nimalo jedostavni, ali ste vi uvek spremni za ove izazove.
- Dve ovnovske glave se sudaraju: vi ste veoma samodisciplinovani i pouzdani. Znate šta radite, i to podstiče vašu okolinu, međutim, često ste i nervozni i često ste pod stresom. To će primetiti samo vama bliske osobe.

Foto: img.buzzfeed.com
- Škorpion: vi ste veoma usaglašeni sa samim sobom, ali vam male promene poput ishrane ili spavanja smetaju jer ste fizički veoma osetljivi.
- Jastog ili škampi: veoma ste romantični, ali i obazrivi. Niste sigurni da li želite da žrtvujete svoj mir zarad nepredvidive veze.
- Jajnici: vi ste sada u zastoju, privatno ili profesionalno. Realnost obično nije onakva kakvom ste je očekivali, a vaša dostignuća vam nisu dovoljna.

Šta vidite ovde?

Šta vidite ovde?
Foto: twentytwowords.com
- Dve figure nagnute unapred, verovatno u molitvi: vi ste strpljiva i cerebralna osoba. Ukoliko vam je do nečega stalo, nećete se zadovoljiti najmanjim, već najboljim.
- Trkački automobil, dva medvedića, bebe ili đavoli: imate veoma bujnu maštu, Vi ste instinktivo metaforički i lako vidite stvari sa tuđe tačke gledišta.

Foto: peppermillantiques.com
- Zubarska ili frizerska stolica: vi ste osetljiva i velikodušna i sve primate k srcu. Prozračni ste sa svojim osećanjim i preferirate jednostavno i ugodno okruženje.
- Žena raširenih nogu: lako gubite pažnju, žudite za ravnotežom u svom životu i posebnu pažnju pridajete fizičkim senzacijama.
- Dve mračne sile se spremaju da napadnu figuru: stalno nešto započinjete i ostavljate nezavršenim. Kod vas je sve u fazi "radovi u toku".

Šta vidite ovde?

Šta vidite ovde?
Foto: twentytwowords.com
- Buba ili skarabej: uspeh dolazi prirodno za vas. Vredni ste i umete da se snađete u bilo kakvoj situaciji. Postavljate planove i pratite ih.
- Par emua okrenuti jedno prema drugom: volite glamur i život na visokoj nozi. Znate sva napoznatija mesta u gradu, ali imate i par unutrašnjih borbi.
- Dva para kolibrija koji lepršaju krilima: vi volite lepe stvari, konstantno ste u pokretu tražeći ih.

Foto: image.spreadshirtmedia.com
- Naočare za sunce, grudnjak, ili brada: pomalo te materijalista. Volite da menjate odeću, ali često tražite spoljna rešenja (novi automobil, nova odeća) za unutrašnje probleme.
- Skelet ili kosti: osećate se kao da ste na ringišpilu, kao da vam se život iznova ponavlja. Zabrinuti ste da će doći do zastoja i mislite da je potrebno preuzeti više emotivnih rizika.
- Leteća figura, vanzemaljac sa čupavim stopalima ili žena u bikiniju: veoma ste pouzdani u teškim situacijama, ali umete biti i površni u dnevnim aktivnostima. Volite da ste u kontaktu sa prijateljima sa kojim niste dugo razgovarali

Šta vidite ovde?

Šta vidite ovde?
Foto: twentytwowords.com
- Prolećno cveće ili rajska ptica: šarmantni ste i pažljivi, ali i skromni. Volite diskusije i generalno volite ljude od kojih možete naučiti nešto.
- Presovano cveće: kao dete bili ste predmet pažnje i imate previše visoka očekivanja o sebi.

Foto: bugguide.net
- Moljac, leptir ili vilin konjic: vi ste veoma nezavisna osoba, u centru ste pažnje, ali znate da to dolazi sa određenom cenom. Ne podnosite da vam drugi govore šta da radite.
- Oko u tami sa otvorenim kapcima: živite u sopstvenom svetu i o svemu razmišljate iscrpno.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email