None
11 0 1 7

14 stvarno jezivih i bolesnih stvari koje su serijske ubice rekle kada su najzad uhvaćeni

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Sep 23, 2016

Neke poznate ličnosti u istoriji su bile veoma okrutne. Neki od najozloglašenijih ubica na svetu nikada nisu pokazala kajanje za svoje zločine. Pogledajte neke od njihovih citata, bićete zgroženi!

1. Edmund Kemper.

Edmund Kemper.
Foto: 3.bp.blogspot.com
On je prvi put ubio čak sa 15 godina. Ubio je baku i deku i to samo da bi video kako to izgleda. Nakon toga odveden je u mentalnu instituciju, odakle je pušten 5 godina kasnije. Ispostavilo se da je to bila kobna greška jer je nakon toga ubio 6 devojčica u Santa Kruzu.

Rekao je: "Prva lepa devojka koju vidim večeras, biće mrtva."

2. Džefri Damer

Džefri Damer
Foto: images.malesbanget.com
Ovo je jedno od najgorih ljudskih bića koje je hodalo ovom planetom. On je bio nekrofil, napasnik, kanibal i serijski ubica. On je napastvovao, raskomadao i ubio 17 mladića i dečaka u periodu od kraja 70-ih do početka 90-ih. Osuđen je na 15 doživotih robija. U zatvoru je 1994. ubio još jednog zatvorenika.

Rekao je: "Odvojio sam zglobove, ručne zglobove, nožne zglobove, i kuvao ih u dve ture. Mislim da sam iskoristio četiri kutije Sojleksa za ovo. Gornji delovi tela kuvani su 2 sata, a zatim i donji 2 sata."

3. Albert Fiš

Albert Fiš
Foto: segodnya.ua
Bio je američki serijski ubica, kanibal i zlostavljač dece, sa početka 20. veka. Osuđen je na električnu stolicu 1936. godine.

Rekao je: "Volim decu, ona su ukusna!"

4. Čarls Menson

Čarls Menson
Foto: eonline.com
On je ozloglašeni serijski ubica i vođa kulta u južnoj Kaliforniji 1960-ih godina. On je manipulisao svojim sledbenicima koji su se nazivali "Menson porodica" i ubijali su za njega. Trenutno ima 81. godinu i služi doživotnu zatvorsku kaznu od 1972. godine.

Rekao je: "Verujte mi, da sam ja počeo da ubijam ljude, nikog od vas ne bi bilo, jer moja deca dolaze, rekao sam pre dvadeset godina."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email