None
5 0 1 0

Razvela se od svog paralizovanog muža i udala za njegovog najboljeg prijatelja. Ono što su mu njih dvoje uradili, ostavilo je sve širom otvorenih usta. Nezamislivo!

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Nov 10, 2016

Ljudi su skloni brzim i ishitrenim kritikama tuđih života, kada dolazi do čudnih rastanaka i spojeva. Međutim, nisu uvek spremni da uvide razloge tih događaja. Čudna priča dolazi iz Kine, koja pokazuje koliko nešto što je na prvi pogled neumesno, na kraju izaziva divljenje.

Foto: thatviralfeed.net
Ksie Ksiping je negovala svog bivšeg muža Ksu Ksiana nakon što je ostao paralizovan nakon rudarske nesreće 2002. godine. Ksu je radio u rudniku u pokrajini Henan kada se kamen srušio na njega i on je ostao paralizovan od struka na dole. Plaćeno mu je 40 000 juana (oko 5000 evra) kao nadoknada.

Foto: thatviralfeed.net
Nekadašnji par venčao se 1996. godine i imaju sina i ćerku. Ksuove brige su počele kada su mu njegovi prijatelji rekli da će ga njegova supruga napustiti zbog njegovog stanja. Međutim, ona je pokazala svima da su pogrešili.

Foto: thatviralfeed.net
Ona je insistirala da ostane i vodi racuna o njemu, zajedno sa decom. Njen muž je osetio potrebu da joj kaže kako bi trebalo da se razvedu i da ona treba da pronađe sreću sa nekim drugim. "Ukoliko me ne ostaviš, ja ću sa tobom biti do kraja!" - rekao je Ksu.

Foto: thatviralfeed.net
Tako je 2009. godine Ksiu konačno rešila da se razvede od svog muža i uda se za njegovog kolegu Lija Zongkuja. Neverovatno je to da novi par nije odustao od Ksua, već su zajedno počeli da vode računa o njemu.

Foto: assets.hmetro.com.my
2012. godine Ksie je rodila sina, i sada svi žive zajedno pod istim krovom. Iako je ova situacijija konfuzna, svi su oni veoma srećni! Ksijina odanost prema njenom bivšem mužu je neverovatna, a u isto vreme i kontraverzna. Međutim, cela ova situaciji ipak samo pokazuje da ljubav ne zna za granice.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email