None
12 0 1 8

Škorpija uvek želi najgoru osvetu, Ribe odmah traže novu ljubav da ubiju bol, a Vaga jedino na ovaj način može da izleči svoje slomljeno srce

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Oct 05, 2016

Zašto svako od nas drugačije reaguje kada je ostavljen? Prema horoskopu, svakim od nas vladaju drugačije dominantne osobine od kojih zavisi naša ličnost. Astrologija tačno sumira kako se svaki od znakova nosi sa bolom slomljenog srca, kao i koji je put ka njegovom izlečenju.

1. Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan (21. mart - 19. april)
Foto: thatviralfeed.com
Ovan može delovati kao da uopšte ne mari, ali ispod te snažne, nezavisne prirode krije se nesigurnost, jer misle da ne mogu biti dovoljno dobri. Oni o tome neće reći ništa, forsiraće sebe da ostanu optimistični i da zaborave da im je srce slomljeno.

2. Bik (20. april - 20. maj)

Bik (20. april - 20. maj)
Foto: thatviralfeed.com
Ako nešto Bikovi mrze, onda su to promene. Ukoliko su dugo bili u vezi, biće im potrebno mnogo vremena da se naviknu na to da su ponovo sami. Da ne spominjemo koliku će bol i nesigurnost osetiti nakon što im je srce slomljeno. Neko vreme će biti mračni i zatvoreni.

3. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Foto: thatviralfeed.com
Blizanci će se takođe ponašati kao da ih nije briga, čak i kada jeste. Za razliku od Ovnova, oni su ponosni, ali i pomalo površni, jer veruju da je za sve probleme kriva druga strana, tačnije, onaj ko im je slomio srce. Oni će veoma brzo nastaviti dalje i tražiti nekoga ko ih je vredan.

4. Rak (21. jun - 22. jul)

Rak (21. jun - 22. jul)
Foto: thatviralfeed.com
Rak je jedan od najnepoverljivijih znakova, tako da ako nekom poklone srce i ta osoba ih izneveri, osećaju se potpuno očajno i veoma su povređeni. Oni će se stalno osvrtati na prošlost i pitaće se gde su pogrešili i šta su mogli da urade kako bi to sprečili. Njima je potrebno neko vreme da krenu dalje.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email