None
12 0 1 0

Škorpija uvek želi najgoru osvetu, Ribe odmah traže novu ljubav da ubiju bol, a Vaga jedino na ovaj način može da izleči svoje slomljeno srce

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Oct 05, 2016

Zašto svako od nas drugačije reaguje kada je ostavljen? Prema horoskopu, svakim od nas vladaju drugačije dominantne osobine od kojih zavisi naša ličnost. Astrologija tačno sumira kako se svaki od znakova nosi sa bolom slomljenog srca, kao i koji je put ka njegovom izlečenju.

1. Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan (21. mart - 19. april)
Foto: thatviralfeed.com
Ovan može delovati kao da uopšte ne mari, ali ispod te snažne, nezavisne prirode krije se nesigurnost, jer misle da ne mogu biti dovoljno dobri. Oni o tome neće reći ništa, forsiraće sebe da ostanu optimistični i da zaborave da im je srce slomljeno.

2. Bik (20. april - 20. maj)

Bik (20. april - 20. maj)
Foto: thatviralfeed.com
Ako nešto Bikovi mrze, onda su to promene. Ukoliko su dugo bili u vezi, biće im potrebno mnogo vremena da se naviknu na to da su ponovo sami. Da ne spominjemo koliku će bol i nesigurnost osetiti nakon što im je srce slomljeno. Neko vreme će biti mračni i zatvoreni.

3. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Foto: thatviralfeed.com
Blizanci će se takođe ponašati kao da ih nije briga, čak i kada jeste. Za razliku od Ovnova, oni su ponosni, ali i pomalo površni, jer veruju da je za sve probleme kriva druga strana, tačnije, onaj ko im je slomio srce. Oni će veoma brzo nastaviti dalje i tražiti nekoga ko ih je vredan.

4. Rak (21. jun - 22. jul)

Rak (21. jun - 22. jul)
Foto: thatviralfeed.com
Rak je jedan od najnepoverljivijih znakova, tako da ako nekom poklone srce i ta osoba ih izneveri, osećaju se potpuno očajno i veoma su povređeni. Oni će se stalno osvrtati na prošlost i pitaće se gde su pogrešili i šta su mogli da urade kako bi to sprečili. Njima je potrebno neko vreme da krenu dalje.

5. Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav (23. jul - 22. avgust)
Foto: thatviralfeed.com
Ono što je Lavu najbitnije jeste ponos. Ukoliko neko slomi Lavu srce, to znači da će potpuno srozati njihovo samopouzdanje. Međutim, s obzirom na to da su najponosniji znak, oni će podignute glave nastaviti dalje po svaku cenu.Uvek će se plašiti da ponovo ne budu povređeni, ali potreba za nekim će uglavnom nadjačati taj strah.

6. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Foto: thatviralfeed.com
Device već očekuju da će im srce biti slomljeno svaki put kada uđu u vezu. Ovo je sasvim normalno s obzirom na to da Device imaju izuzetnu moć zapažanja i analiziranja. One su već pripremljene na bol i već su smislile način na koji će sebi odvući pažnju od patnje.

7. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Foto: thatviralfeed.com
Vage možda nisu toliko egoistične kao Lavovi, ali su veoma ponosne. Slomljeno srce će svakako u njima izazvati nesigurnost, ali njihov šarm će sigurno već privući nekoga ko će zalečiti njihove rane.

8. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)
Foto: thatviralfeed.com
Kao jedan od najemotivnijih znakova, Škorpija će bol slomljenog srca osetiti maksimalno. Osećanje tuge, bola i besa će ih odvesti do neuspeha i nepoverenja. Oni će ostati ljuti i osvetoljubivi neko vreme, dok se osećanja ne smire.

9. Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac (22. novembar - 21. decembar)
Foto: thatviralfeed.com
Za razliku od ostalih znakova, Strelac je veoma nezavisan. Iako se ponašaju kao da ih ništa ne zanima, njih u stvari sve zanima i te kako. Oni jednostavno ne žele da zbog slomljenog srca stoje u mestu i neće dozvoliti da to spreči njihovo napredovanje.

10. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac (22. decembar - 19. januar)
Foto: thatviralfeed.com
Ovo je jedan od najambicioznijih znakova i oni će jednostavno prihvatiti činjenicu da im je srce slomljeno. Ovo je za njih prilika da dokažu sami sebi koliko vrede i daće im motivaciju da daju sve od sebe kada nešto rade, što će im, naravno, i skrenuti misli od bolnih osećanja.

11. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija (20. januar - 18. februar)
Foto: thatviralfeed.com
Vodolija nikada ne daje sve od sebe kada je u vezi, stoga slomljeno srce neće uticati na nju toliko koliko utiče na druge znakove. Naravno, to ne znači da oni nisu povređeni i da ne osećaju nesigurnost. Ali, na kraju dana, oni su svesni toga koliko vrede.

12. Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe (19. februar - 20. mart)
Foto: thatviralfeed.com
Ovo je znak koji oseća najviše samosažaljenja, a takođe je i veoma osetljiv. Oni maksimalno osećaju bol slomljenog srca, a kada su ostavljeni, osećaju se užasno nesigurno i bezvredno. Kako bi zaboravile svoja osećanja, one će otići u svoj svet mašte i čekati da ih neko izvuče iz njega.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email