None
10 0 1 6

10 očigledanih znakova da posedujete neku vrstu psihološke moći

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jun 08, 2016

Čudne stvari koje se dešavaju ljudi obično odbace kao slučajnost, ili, da li možda doživljavate deža vu često? Ukoliko doživljavate neke od ovih 10 znakova, postoji velika verovatnoća da ste vidoviti!

1. Jaka intuicija

Jaka intuicija
Foto: ilyke.co
Jeste li ikada znali ko vas je pozvao na telefon, pre nego što ste telefon i uzeli u ruke, ili razmišljali o nekom i baš vas je tada taj neko nazvao? To je zato što imate jaku intuiciju, a to je prvi korak ka otključavanju vaših unutrašnjih predskazivačkih sposobnosti.

2. Deža vu

Deža vu
Foto: ilyke.co
Ukoliko imate osećaj da su se neke iste stvari dogodile, na istom mestu samo u različito vreme, ili ako vam se neke stvari čine poznato iako znate da ne bi trebalo, možda doživljavate deža vu. Ako imate osećaj da ste neke stvari uradili u prošlosti ili u drugom životu, ili nekoj drugoj dimenziji, onda je to možda znak da ste vidoviti.

3. Vizije iz budućnosti

Vizije iz budućnosti
Foto: ilyke.co
Da li imate vizije u vezi budućih događaja? Stvari koje se nisu dogodile u prošlosti a vi ih se sećate jasno kao dan? Vizije nečega što će se dogoditi sat vremena kasnije, ili tri dana kasnije? Ukoliko imate ovakva iskustva, onda imate dar predskazivanja.

4. Snažan "osećaj u stomaku"

Snažan "osećaj u stomaku"
Foto: ilyke.co
Ako imate jaku intuiciju, a pritom i snažan osećaj u stomaku o stvarima koje će se tek dogoditi, ukoliko možete osetiti šta će se dogoditi ili ako možete da predosetite ishod nečega, ako možete predvideti nešto samo na osnovu unutrašnjeg osećaja, defnitinvno imate dar.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email