None
4 0 1 0

ŠTA VAM JE SUĐENO? Prva figura koju uočite otkriva skrivene vapaje vaše srca

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Dec 06, 2017

Svi vidimo stvari drugačije. Možda vidite pticu, a zapravo je to samo zec okrenut naopačke. Svi imamo drugačiju perspektivu i zbog toga drugačije interpretiramo čak i iste slike. Pogledajte test koji smo pripremili za vas. Vaše je samo da kažete šta vam je prvo zapalo za oko na slici ispod, a mi će vam otkriti tajnu o vama koje niste ni bili svesni.

Foto: meowgag.com

1. Lice

1. Lice
Foto: meowgag.com
Vi želite da izgradite svoj karakter. Umesto da tražite sebe, vi ćete stvoriti sebe od različitih delova slagalice. To mogu biti: odeća, aksesoar, prijatelji itd. Ili, apstraktni pojmovi: vrednosti, dostignuća, iskustva, talenti itd. Možete pokušati da budete blizu savršenstva, ali može biti kontraproduktivno jer je savršenstvo samo iluzija. Vi pokušavate da sakupite znanja iz različitih oblasti kako biste stvorili idealnu sliku o sebi. Želite da svet vidi pravu istinu o tome ko ste. Nema ničeg pogrešnog u takvom pristupu, ali budite sigurni da vam glavni cilj nije odobravanje od drugih.

2. Mozak/Drvo

2. Mozak/Drvo
Foto: meowgag.com
Kao i drvo, i vi želite da rastete kao osoba - naročito u znanju. Želite da učite nove stvari samo iz radoznalosti. Zbog te radoznalosti, svi ste strastveni obožavatelj natprirodnih fenomena, teorija zavere i misterija. Vi razumete psihologiju i psihološke koncepte kao da su ugrađeni u vaš um. Da ste se rodili pre hiljadu godina, bili biste filozof. Vaš pristup samoaktualizaciji je unutrašnji. Upijate sve što možete iz spoljašnjeg sveta i onda to analizirate kako kako biste došli bliže istini. Želite da znate odgovor na pitanje ko ste i šta radite u ovom svetu. Nema ničeg pogrešnog u takvom pristupu, samo budite pažljivi da ne izgubite sebe u procesu. Vi niste odgovor koji tražite, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

3. Ptice i priroda

3. Ptice i priroda
Foto: meowgag.com
Kao i ptica, vi ne brinete o vašem okruženju i društvu. Vi samo želite da letite i budete slobodni. Ne želite da se skrasite i dugo budete na jednom mestu. Vi ne shvatate stvari ozbiljno. Volite da se zabavljate i prepustite ludilu s vremena na vreme. Volite da ste okruženi prirodom i to vas opušta. Cenite iskustvo više od znanja. Radije delate nego što mislite. Vi pristupate samoaktuelizaciji sa svih strana, i iznutra i spolja i uvek gledate napred. Vaša glavna svrha jeste da upoznate sebe i iskusite svet. Ne marite o tome kako vas drugi vide i šta je kosmička istina. Osećate se kao putnik na odmoru koji je tu samo da se zabavlja i istražuje.
Image source: meowgag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email