None
5 0 1 0

Iznenadićete se kada vidite kako 20 godina kasnije izgledaju prve preživele sedmorke

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Jul 14, 2017

Ako ste roditelj, onda znate kako vreme leti kada imate decu. Jednog dana saznate da ćete dobiti bebu, onda krenu u obdanište i pre nego što i postanete svesni, završavaju srednju školu, upisuju fakultet i odlaze od kuće. Nekim roditeljima je teško da se pomire sa tim da njihove bebe više nisu bebe, ali za Bobi i Kenija Mekoj je to što su njihove sedmorke postale punoletne i završile srednju školu ravno čudu.

Foto: cbsnews.com
Pre skoro 20 godina vest da su rođene sedmorke šokirala je svet. Iako dotori nisu verovali da sve sedmoro dece mogu doći na svet živi i zdravi, ova neverovatna porodica dokazala je suprotno. Bobi je ostala u drugom stanju nakon lečenja neplodnosti i iako su doktori savetovali da se redujkuje broj embriona, porodica je znala da treba da imaju svih 7 beba.

Foto: japantimes.co.jp
Medicinski svet zauvek je promenjen 19. novembra 1997. godine. Svih sedam beba stiglo je bezbedno na ovaj svet, a porodicu Mekoj čekao je ogroman izazov. Ipak, ovo roditelji su obavili sjajan posao kako su sva nihova deca odrasla u srećne i zdrave mlade ljude.

Foto: goodhousekeeping.com
Sada, skoro punih 20 godina kasnije sedmorke su odrasli ljudi. Čak ni njihovi roditelji ne mogu da poveruju koliko je vreme proletelo.

Foto: today.com
Uprkos svim izazovima, sedmorke Natali, Brendon, Nejtan, Keni, Kelsi, Aleksis i Džoel uskoro pune 20 godina, završili su srednju školu i upisali fakultete.

Pogledajte njihovu neverovatnu priču

Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email