None
10 0 1 6

PRIJATELJICE ZA CEO ŽIVOT: 10 pokazatelja uz pomoć kojih ćete saznati koliko ste ti i tvoja najbolja prijateljica zapravo bliske

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Oct 14, 2015

Saznajte da li je vaša prijateljica ona prava, ili da li ste zapravo vi pravi prijatelj.

1. Redoviti ste gost na njezinim obiteljskim druženjima

Redoviti ste gost na njezinim obiteljskim druženjima
Rođendani, krstitke, novogodišnji tulumi, roštilji – sve su to događanja na koja pozivate svoju prijateljicu i na koja ona poziva vas. Poznajete sve članove svojih obitelji i često se s njima družite, a u domu svoje prijateljice osjećate se kao u vlastitom.

2. Jedino vaša prijateljica zna sve vaše 'neugodnjake'

Jedino vaša prijateljica zna sve vaše 'neugodnjake'
Svi smo doživjeli neugodne situacije zbog kojih nas i dan danas oblije crvenilo kada ih se prisjetimo. Nikada ih ne prepričavamo nikome osim najbolje prijateljice i jedino se s njom možemo pošteno nasmijati tim događajima.

3. Bez problema se 'kritizirate'

Bez problema se 'kritizirate'
Ako se prijateljica vrati iz frizerskog salona nezadovoljna i sumnjičavo vas pita kakva je njezina nova boja kose, nećete joj lagati i reći da joj sjajno stoji ako vam se ne sviđa. Iskreno joj priznajete da bi joj bolje pristajala neka druga boja.
Isto tako nikad se ne ljutite na nju kada vam savjetuje da kupite traperice veće za jedan broj jer su vam ove preuske u struku i stvaraju vam 'šlaufove' na trbuhu.

4. Zauzimate se jedna za drugu u raspravama

 Zauzimate se jedna za drugu u raspravama
Uvijek 'držite leđa' svojoj prijateljici i ona vama. Glasno i bez razmišljanja poduprijet ćete jedna drugu kada situacija to zahtjeva od vas.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email