None
10 0 1 0

PRIJATELJICE ZA CEO ŽIVOT: 10 pokazatelja uz pomoć kojih ćete saznati koliko ste ti i tvoja najbolja prijateljica zapravo bliske

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Oct 14, 2015

Saznajte da li je vaša prijateljica ona prava, ili da li ste zapravo vi pravi prijatelj.

1. Redoviti ste gost na njezinim obiteljskim druženjima

Redoviti ste gost na njezinim obiteljskim druženjima
Rođendani, krstitke, novogodišnji tulumi, roštilji – sve su to događanja na koja pozivate svoju prijateljicu i na koja ona poziva vas. Poznajete sve članove svojih obitelji i često se s njima družite, a u domu svoje prijateljice osjećate se kao u vlastitom.

2. Jedino vaša prijateljica zna sve vaše 'neugodnjake'

Jedino vaša prijateljica zna sve vaše 'neugodnjake'
Svi smo doživjeli neugodne situacije zbog kojih nas i dan danas oblije crvenilo kada ih se prisjetimo. Nikada ih ne prepričavamo nikome osim najbolje prijateljice i jedino se s njom možemo pošteno nasmijati tim događajima.

3. Bez problema se 'kritizirate'

Bez problema se 'kritizirate'
Ako se prijateljica vrati iz frizerskog salona nezadovoljna i sumnjičavo vas pita kakva je njezina nova boja kose, nećete joj lagati i reći da joj sjajno stoji ako vam se ne sviđa. Iskreno joj priznajete da bi joj bolje pristajala neka druga boja.
Isto tako nikad se ne ljutite na nju kada vam savjetuje da kupite traperice veće za jedan broj jer su vam ove preuske u struku i stvaraju vam 'šlaufove' na trbuhu.

4. Zauzimate se jedna za drugu u raspravama

 Zauzimate se jedna za drugu u raspravama
Uvijek 'držite leđa' svojoj prijateljici i ona vama. Glasno i bez razmišljanja poduprijet ćete jedna drugu kada situacija to zahtjeva od vas.

5. Otvoreno razgovarate o ljubavi i seksu

Otvoreno razgovarate o ljubavi i seksu
Ne postoje detalji iz vaših veza o kojima ne možete iskreno razgovarati. Od emocija do vrućih igrica krevetu, iskreno si povjeravate sve detalje iz svojih ljubavnih života.

6. Ona je prva osoba kojoj ćete se javiti nakon teškog prekida

Ona je prva osoba kojoj ćete se javiti nakon teškog prekida
S obzirom na to da je upućena u vašu vezu s partnerom do najsitnijih detalja, nakon prekida imate potrebu razgovarati s njom. Ona uvijek razumije u čemu je bio problem, zna kako vas utješiti i natjerati da krenete dalje.

7. Međusobno si povjeravate tajne koje ste obećali čuvati za sebe

Međusobno si povjeravate tajne koje ste obećali čuvati za sebe
Iako će to rijetki priznati, često najboljim prijateljicama odajemo tuđe tajne. To se najčešće događa u situacijama kada osobi koja nam se povjerila treba neka pomoć, a mi ne znamo kako joj to pružiti. Najviše vjerujemo najboljoj prijateljici i računamo na to da će nam ona dati iskreni savjet.

8. Zajedno prolazite kroz teške životne situacije

Zajedno prolazite kroz teške životne situacije
Bolest, smrt bliskih ljudi – to su situacije u kojima se prepoznaje pravi prijatelj. Vi ste uvijek jedna uz drugu, u lijepim i u najtužnijim trenucima života.

9. Planirate svoju zajedničku budućnost

Planirate svoju zajedničku budućnost
Zamišljate kako će izgledati vaša druženja u starosti, pričate o tome kakve ćete biti bake i često u šali govorite da ćete vašu djecu 'natjerati' da i oni budu najbolji prijatelji. Jednostavno ne možete zamisliti budućnost jedna bez druge, čak i ako vas život odvede na različite strane.

10. Možete sjediti u tišini, ne raditi ništa i osjećati se ugodno

Možete sjediti u tišini, ne raditi ništa i osjećati se ugodno
Osjećaj ugodne tišine jedan je od najljepših na svijetu, a možete ga ostvariti samo uz ljude koje volite i kojima vjerujete. Upravo je takva vaša prijateljica s kojom možete uživati čak i ako ne radite ništa.

(fokuzz.com / zadovoljna.dnevnik.hr)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email