None
4 0 1 0

PRIČA KOJE JE ZAPALILA PLANETU: Bez obzira šta vam se trenutno dešava u životu i kroz kakav period prolazite, ovu priču MORATE pročitati barem jednom

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Jul 16, 2016

Kada osetite da gubite volju i samopoštovanje, ova priča će vas vratiti u normalu.

Foto: videohive.net
U svačijem životu postoji momenat kada se osećate usamljeno i sav vaš moral i samopoštovanje opadnu. Upravo to se desilo ovom čoveku koji je želeo da okonča svoj život, ali je pre toga odlučio da ode u šumu i pita Boga za jedan dobar razlog zašto da to ne uradi.

Foto: ide2gue.com
Bog mu je odgovorio, pričajući mu o bambusovom drvetu i rekao mu da zasadi bambus i paprat kod kuće. Čovek je odlučio da posluša Boga. Trebalo je čitavih 5 godina da izraste izdanak bambusa, ali čovek nikada nije odustao i negovao ga je svaki dan. Sve dok jednog lepog sunčanog dana nakon 5 godina nije nikao bambus. Bog mu je ponovo rekao istu stvar.

Foto: organicauthority.com
Sve dok jednog lepog sunčanog dana nakon 5 godina nije nikao bambus. Bog mu je ponovo rekao istu stvar. Rekao mu je da je razlog zašto bambusu toliko treba da izraste je da mora da formira čvrsto svoje korenje, kako bi rastao još visoko u narednih 6 meseci.

Foto: 3ds.com
Bog mu je rekao da sve vreme dok je čovek mislio da mu život ništa ne znači, on je sam razvijao svoje korenje. Čovek je pitao: "Koliko visoko treba da poraste?". Bog ga je upitao: "Koliko visoko će bambus da raste?". Čovek je rekao: "Onoliko koliko može?". Bog je potvrdio: "Da! Slavi me tako što ćeš se dići koliko god možeš". Jer, Bog je želeo da prenese poruku čoveku da nikada ne odustane. Svako će pronaći sebe posle određenog vremena. Verujte u Boga. On je tu za vas u svakom trenutku.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email