None
8 0 1 4

Njen muž se razveo od nje zbog duplo mlađe sekretarice a zatim je isterao na ulicu. Samo mesec dana kasnije on ju je ponovo pozvao i ponudio joj nešto što ona nije mogla NI U LUDILU da odbije! Evo i šta

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Aug 08, 2016

Ova priča će vas ostaviti u šoku kad budete saznali kolika je moć osvete jedne žene koja je bila ostavljena nakon mnogo godina braka.

Foto: thatviralfeed.com
Možda su znakovi bili tamo od početka. Kada god je srećna Džuli odlazila kod svog muža na posao da ga iznenadi, njegova sekretarica je uvek izgledala nedruželjubivo i bilo joj je neudobno, čak je izbegavala kontakt očima. Džuli je smatrala da je to zato što je još uvek nova i neiskusna.

Foto: thatviralfeed.com
Nekoliko meseci kasnije, muž joj je rekao da želi razvod. Džuli je osetila kao da joj se život preokrenuo u jednoj sekundi samo zbog mlađe i lepše žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom i iskustvima? Mlada žena koju je Sem hteo da oženi, želela je da živi sa Semom u njegovoj kući u kojoj su Sem i Džuli odgajili svoju decu. Džuli je imala 3 dana da spakuje sve stvoje stvari i uspomene pre nego što zauvek napusti lepu kuću u kojoj je živela.

Foto: thatviralfeed.com
Dozvoljeno joj je da uzme samo određene stvari, ali je pre toga trebalo da pita Semovu bivšu sekretaricu pre toga šta ona želi da zadrži u kući. Džuli je svaki komad nameštaja kupila sa Semom i ovo je za nju bilo vrlo ponižavajuće. Ceo dan je provodila pakujući se i plačući. Njena osećanja su bila odbačena, kao da nije imala glas. Nije znala kako da sama počne iznova. Ceo njen život je bio u tim kartonskim kutijama kao neka surova šala.

Foto: thatviralfeed.com
Trebalo joj je samo 2 dana da upakuje 37 godina života i nikome nije bilo bitno da li je ona bila spremna na to. Bila je odbačena samo da bi se neka nova žena uselila i živela u uspomenama koje je ona gradila sa mužem. Treći dan je odlučila da se opusti i oprosti od svog doma. Uzela je skupu bocu Šardonea koju su dugo čuvali
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email