None
8 0 1 4

Inspirativna priča o devojci koja je lako izgubila neverovatnih 60 kila i pobedila u bikini takmičenju uz pomoć jednog jednostavnog trika... Evo i kojeg

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Mar 17, 2016

Koner Renš je dugo imala problema sa kilažom, a onda je učinila ono za šta je potrebna volja i upornost. Smršala je 60 kilograma i sada se oseća sjajno.

Foto: lifebuzz.com
Koner Renš je lepa žena, ali dugo vremena je bila nesrećna zbog svoje kilaže. Sa svojih 120 kg imala je problema da ustane, a onda je odlučila da preduzme nešto po tom pitanju. Ono što je ona postigla je postala inspiracija za mnoge.

Foto: lifebuzz.com
Renš je uspela da prepolovi svoju kilažu, tačnije da smrša 60 kilograma, i da osvoji prvo mesto na bikini takmičenju i postane model za fitnes. Svoju borbu je postavila na društvene mreže, čak i slike sa strijama na stomaku. Njena neverovatna transformacija je postala hit, i ubrzo su mnogi počeli da je prate.

Ovo su fotografije Renšč pre nego što je krenula u borbu sa kilogramima

Ovo su fotografije Renšč pre nego što je krenula u borbu sa kilogramima
Foto: lifebuzz.com
Kao što možete da vidite, ona je prelepa žena, ali je bila nezadovoljna svojim izgledom. Odlučila je da nađe ličnog trenera i nutricionistu. Uz njihovu pomoć je uspela da smrša 45 kilograma. Evo kako onda danas izgleda:

Foto: lifebuzz.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email