None
10 0 1 6

10 znakova da je pored vas pravi muškarac, a ne mamin sin

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Mar 24, 2016

Neke stvari ukazuju da li je muškarac onaj pravi ili gubite vreme sa emocionalno nezrelim muškarcem. Pogledajte 10 stvari koje čine zrelog muškarca.

1. Ima svoj personalni prostor

Ima svoj personalni prostor
Foto: blog.sheaapartments.com
Pravi muškarac ne živi sa roditeljima ili sa par dosadnih cimera koji stalno prekidaju vašu ljubavnu sesiju - pravi muškarac poseduje svoje sopstveno malo, toplo privatno mesto gde se možete zajedno ušuškati tokom hladne zime.

2. Zna šta želi

Zna šta želi
Foto: vi.sualize.us
Umorni ste od ovog razgovora: "Šta želiš da radiš?", "Znam šta želiš da radiš!" Pravi muškarac neće blebetati okolo i neće slegati ramenima. Kada primeti da nešto želi, onda on ode po to, bez diskusije. Pravi muškarac deluje na instinkt i zna kako da preuzme kontrolu.

3. Daje vam prostora

Daje vam prostora
Foto: catholicmatch.com
Nema ništa gore nego bedan, nametljiv čovek-dete koji brzo izleti iz romanse, iz odnosa koji je delovao obećavajuće. Pravi muškarac zna da vam treba malo ličnog prostora, kao i njemu, tako da će ovaj naglo otići od vas ako mu se suviše blizu približite.

4. Planira unapred

Planira unapred
Foto: theodysseyonline.com
Da li stvarno još uvek imate vremena i strpljenja da budete sa muškarcem koji nema dugoročne planove? Ako vaš muškarac ne zna kako da se opremi sa dovoljno hrane tokom duge i hladne zime, ili ne zna koji su mu životni ciljevi, onda neće znati ni kuda ide vaš odnos.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email