None
10 0 1 0

10 znakova da je pored vas pravi muškarac, a ne mamin sin

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Mar 24, 2016

Neke stvari ukazuju da li je muškarac onaj pravi ili gubite vreme sa emocionalno nezrelim muškarcem. Pogledajte 10 stvari koje čine zrelog muškarca.

1. Ima svoj personalni prostor

Ima svoj personalni prostor
Foto: blog.sheaapartments.com
Pravi muškarac ne živi sa roditeljima ili sa par dosadnih cimera koji stalno prekidaju vašu ljubavnu sesiju - pravi muškarac poseduje svoje sopstveno malo, toplo privatno mesto gde se možete zajedno ušuškati tokom hladne zime.

2. Zna šta želi

Zna šta želi
Foto: vi.sualize.us
Umorni ste od ovog razgovora: "Šta želiš da radiš?", "Znam šta želiš da radiš!" Pravi muškarac neće blebetati okolo i neće slegati ramenima. Kada primeti da nešto želi, onda on ode po to, bez diskusije. Pravi muškarac deluje na instinkt i zna kako da preuzme kontrolu.

3. Daje vam prostora

Daje vam prostora
Foto: catholicmatch.com
Nema ništa gore nego bedan, nametljiv čovek-dete koji brzo izleti iz romanse, iz odnosa koji je delovao obećavajuće. Pravi muškarac zna da vam treba malo ličnog prostora, kao i njemu, tako da će ovaj naglo otići od vas ako mu se suviše blizu približite.

4. Planira unapred

Planira unapred
Foto: theodysseyonline.com
Da li stvarno još uvek imate vremena i strpljenja da budete sa muškarcem koji nema dugoročne planove? Ako vaš muškarac ne zna kako da se opremi sa dovoljno hrane tokom duge i hladne zime, ili ne zna koji su mu životni ciljevi, onda neće znati ni kuda ide vaš odnos.

5. Zanimaju ga određene stvari

Zanimaju ga određene stvari
Foto: jezebel.com
Pravi muškarac ima svoje hobije i interese koji ga motivišu i čine boljom i celovitijom ličnošću. To je njegov izduvni ventil i njegova slobodna zona kojoj voli da se posveti. To može biti neki sport, nauka, umetnost, neki vid kreativne zabave, čitanje knjiga, itd.

6. Nikad ne zvoca, cvili ili se žali

Nikad ne zvoca, cvili ili se žali
Foto: factualfacts.com
Poslenja stvar koji zrela žena želi u vezi je neko ko konstantno zvoca i žali se dok ne dobije ono što je želeo. Pravi muškarac, s druge strane, nikada se neće žaliti ili govoriti o tome glasno. On će samo u tišini preći muški preko toga i gledati svoja posla.

7. Podržava vas u vašim ostvarenjima i ciljevima

Podržava vas u vašim ostvarenjima i ciljevima
Foto: boundless.org
Pravi muškarac se ne plaši vaše ambicije, on vas podržava i gura vas napred. On vam daje vetar u leđa, a čak i kad ne verujete dovoljno u sebe, on će verovati više u vas i pomagaće vam da postanete bolji.

8. On ne laže, ne vara i ne ide u blizini "lisica"

On ne laže, ne vara i ne ide u blizini "lisica"
Foto: theodysseyonline.com
Morate da poštujete sebe! Ako vas on laže, vara ili nemate poverenja u njega - bežite od njega kao đavo od krsta! On nije pravi muškarac za vas i učinićete sebi uslugu kada odete dalje od njega. Vi zaslužujete samo najbolje. Nema se vremena za gubljenje sa lošim muškarcem.

9. Ima ono nešto

Ima ono nešto
Foto: stuffpoint.com
Ako ne možete da objasnite sebi zašto vam se sviđa i zašto vam je lepo pored njega, onda ni ne morate više da se propitujete. Ako vam je dobro, koga briga zbog čega je dobro. Ako se osećate spokojno, mirno i radosno onda ste u vezi sa pravim muškarcem.

10. Psi se interesuju za njega

Psi se interesuju za njega
Foto: nightsofpassion.wordpress.com
Kućni ljubimci imaju šesto čulo kada su u pitanju muškarci, i ako imate pored sebe pravog muškarca, bilo koji pas da je u blizini, zainteresovaće se za njega u trenutku.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email