None
10 0 1 0

Retko ko zna da poza za spavanje podsvesno pokazuje važne stvari o vašoj ljubavi i braku

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Aug 13, 2016

U vezama su jako bitna maženja, jer daju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Fizički kontakt bilo koje vrste čini da se ljudi opuste i smanjuje tenziju njihovog svakodnevnog života. Ako se vi i vaš partner mazite pred spavanje, onda pomažete u održavanju intimnosti i opuštate se.

1. Zagrljaj medenog meseca

Zagrljaj medenog meseca
Foto: wittyfeed.com
Ovo je najintimnija pozicija i vrlo je privlačna. Pokazuje da je par ludo zaljubljen jedan u drugog i žudi jedno za drugim sve vreme. Ovu poziciju koriste parovi kada osete jake emocije i ljubav ili nakon intimnog čina.

2. Obuhvatanje (poznatije i kao "kašika")

Obuhvatanje (poznatije i kao "kašika")
Foto: manifatturafalomo.com
Ovo koristi većina parova i veoma je intiman položaj sa najviše fizičkog dodira. Ovaj položaj omogućava partneru da zaštiti drugog i takođe pokazuje poverenje. Daje osećaj blizine i bezbednosti i najbolja je pozicija za maženje.

3. Kolevka

Kolevka
Foto: phunukieuviet.com
Ovo je najromantičnija pozicija za spavanje i glava jednog partnera počiva na grudima drugog, sa prekrštenim nogama. Ovo najviše koriste novi romantični parovi. Ovaj stav pokazuje brižnost, odgajanje i intimni stav.

4. Klasična pozicija na ivicama

Klasična pozicija na ivicama
Foto: wittyfeed.com
U ovom položaju parovi spavaju okrenuti jedan od drugog, sa prostorom između njih. Ovu poziciju koriste parovi koji su dugo zajedno. Označava odnos u kojem su partneri samouvereni i sigurni.

5. Lice uz lice

Lice uz lice
Foto: wittyfeed.com
Kada spavate lice uz lice, to je nesvestan pokušaj da gledate partnera u oči tokom noći. Ako vam se desi da vam se partner približi na taj način, to znači da se oseća udaljeno i da želi da podeli sa vama intimnost.

6. Joda

Joda
Foto: wittyfeed.com
Joda, takođe poznata kao obuhvatanje ali sa zamenjenim partnerom. Ovo je pozicija kada partnerka želi da se njen partner oseća sigurno i bezbedno, jer čak i muškarci vole tako da se osećaju.

7. Fabio

Fabio
Foto: wittyfeed.com
Ako način na koji spavate izgleda ovako, onda to izgleda kao naslovna strana nekog ljubavnog romana. Fabio je strastven položaj gde su partneri zagrljeni i daje osećaj vatrene strasti.

8. Ogledalo

Ogledalo
Foto: wittyfeed.com
Ovaj položaj je kada ste nagnuti jedan ka drugom, ali se ne dodirujete. U suštini, vi ste toliko dugo zajedno, da ne morate ništa da dokazujete jedno drugom. Ovo najviše koriste parovi koji su dugo zajedno ili u braku.

9. Čvor

Čvor
Foto: wittyfeed.com
Ako spavate na ovaj način, da su vam noge spojene u čvor, onda to znači da ste toliko blizu da ne znate gde vam je početak, a gde kraj.

10. Naslon na rame

Naslon na rame
Foto: wittyfeed.com
Ovo je kraljevska poza koja pokazuje da oba partnera imaju jake individualne ličnosti i da pokušavaju da usmere pažnju na partnera, čak i u snu. Partner koji nasloni glavu na drugog je zavisniji i popustljiviji.
Image source: wittyfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email