None
10 0 1 6

10 stvari koje MORATE uraditi ako želite da sačuvate svoju porodicu i brak (broj #9 je najteža stvar, ali najbitnija)

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Nov 05, 2016

Neslaganje često dovodi do svađe među parovima. Postoji li šansa da do svađe uopšte i ne dođe? Verovatno ne. Pogledajte ovih 10 saveta kako da se pomirite sa svojim partnerom, čak iako ste vi krivi za svađu.

1. Izbrojte do 10

Izbrojte do 10
Foto: giphy.com
Verovali ili ne, ovo deluje. Kada čujete nešto što vam se ne dopada ili sa čim se ne slažete , udahnite duboko i brojite do 10. Ne želite da se posvađate sa parnerom zbog nečeg nevažnog.

2. Ugovorite znak za kraj svađe

Ugovorite znak za kraj svađe
Foto: naijaexclusive.net
Kada primetite da će rasprava sa vašim partnerom eskalirati u nešto više, veoma je važno da se zaustavite na vreme tako što ćete usvojiti znak za kraj, koji ćete pokazati jedno drugom kada vidite da preterujete. To je kao da šaljete partneru poruku da se vaše strpljenje bliži kraju.

3. Ne pokušavajte da pobedite

Ne pokušavajte da pobedite
Foto: cdn-image.realsimple.com
Pobeda nije ono što zapravo želite, zar ne? Ne morate uvek biti u pravu u raspravi sa vama dragom osobom. Iako osećate nešto veoma jako, na kraju neće biti toliko važno. Pokušajte i videćete da ćete se osećati bolje!

4. Neke stvari jednostavno nisu vredne svađe

Neke stvari jednostavno nisu vredne svađe
Foto: 2.bp.blogspot.com
Potpuno je normalno da imate različito mišljenje pogotovo ukoliko ste navikli na drugačiji način života. Ali postoje stvari koje nisu vredne rasprave, a ukoliko se radi o dugoj vezi, ovo će samo izazvati stres i ogorčenost. Odaberite mudro šta je vredno rasprave, a šta ne.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email