None
12 0 1 0

Prijatno ćete se iznenaditi kada vidite koji poslovi najviše odgovaraju vašem horoskopskom znaku

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Sep 18, 2016

Ako niste sigurni kojim poslom da se bavite, pogledajte šta vam kaže vaš horoskopski znak.

Ovan: odlučnost

Ovan: odlučnost
Foto: rycomcreative.com
Ovnovi su dobri u reklamiranju, razvoju proizvoda i odnosima sa javnošću. Dobri su u stručnim oblastima, odlični za konkurenciju i puni novih i jedinstvenih ideja.

Bik: stabilnost

Bik: stabilnost
Foto: picovico.com
Bikovi su dobri u poslovnoj administraciji i obrazovanju. Stabilni su i vole da rade u sigurnom okruženju. Odlični su u organizaciji i informacijama.

Blizanci: ljubavnici pod stresom

Blizanci: ljubavnici pod stresom
Foto: parisperfect.com
Oni su odlični posrednici u trgovini, nekretninama i uspešni su. Takođe poseduju dva znaka u sebi. Lako im postane dosadno u nekom poslu i sijaju kada im se traži da rade pod pritiskom.

Rak: brižnost

Rak: brižnost
Foto: ucsd.edu
Zbog majčinskog instinkta, odlični su u medicini i brizi. Dobri su u poziciji ljudskih resursa. Imaju mekana srca i zaštitničke su prirode. Poznati su po tome što dobro rade više poslova istovremeno.

Lav: vođe

Lav: vođe
Foto: tranquilmonkey.com
Njihova nezavisnost i želja da inspirišu druge čini ih da su dobri kao vlasnici preduzeća. Vole da rade kao umetnici i društvene vođe. Neustrašivi su, nezavisni i vole druge da obraduju svojim poslom.

Devica: perfekcionisti

Devica: perfekcionisti
Foto: bhklik.com
Ove osobine čine Device odličnim u poslovima kao što su statistike, analiza, mapiranje, internet razvoj i dizajn softvera. Entuzijastični su i nikada ne odustaju. Imaju oštro pamćenje i dobro ga koriste za posao.

Vaga: iskrenost

Vaga: iskrenost
Foto: thinkfuture.com
Vage su veoma šarmantne, odlični su saradnici i imaju veliku naklonost ka pravdi i poštenju. Skromni su i veruju u jednakost. Poznati su po pravednosti prema svima.

Škorpija: usresređenost

Škorpija: usresređenost
Foto: a2ua.com
Zbog ovoga Škorpije su odlični policajci, detektivi i hirurzi. U stanju su da rukuju velikim poslovima i usmeravaju pažnju na mnoge situacije.

Strelac: visoki moralisti

Strelac: visoki moralisti
Foto: projects-abroad.org
Na dinamičkom polju, Strelčevi su dobri u sportu, savetovanju i brizi o životinjama. Principijalni su i cenjeni. Ponekada se i našale dok su na poslu, ali isto tako i vode računa o poslovnoj etici.

Jarac: ambicioznost

Jarac: ambicioznost
Foto: freezeprosoftware.com
Oni su odlični poslovni menadžeri ili administratori. Napredni su u informacionim tehnologijama. Najviše od svega žele uspeh i najmanje im smeta hijerarhija, kao i rad sa datim rokovima.

Vodolija: sportski tip

Vodolija: sportski tip
Foto: doubledeclic.com
Vodolije su odlični fotografi, grafički dizajneri i muzičari. Puni su života i avanturisti. Vredni su, ali i pokolebljivi pod nečijim višim autoritetom.

Ribe: kreativne glave

Ribe: kreativne glave
Foto: vanderbilt.edu
Ribe su odlične u poslovima kao što su muzika i umetnička terapija. Vrlo su kreativni i dolaze do jedinstvenih ideja u najneobičnijim situacijima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email