None
12 0 1 0

12 najglupljih stvari za koje većina žena misli da pale muškarce iako oni to MRZE iz dubine svoje duše

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Sep 16, 2016

Pogledajte ovih 12 stvari koje većina devojaka radi jer misle da će na taj način privući ili zadržati pažnju svog muškarca. Ispostavilo se da ove stvari ipak samo nerviraju muški pol.

1. Pućenje

Pućenje
Foto: cdn.lolwot.com
Jedino opravdanje za izgled ovakvih usana jeste da vas je ujeo pauk. Ne postoji logično objašnjenje zašto bi se lepa devojka pućila dok se fotografiše.

2. Ljubimac ili dečko?

Ljubimac ili dečko?
Foto: thatviralfeed.com
Mnoge devojke nazivaju svoje momke imenima kojih se oni stide i koji su više prikladni za kućnog ljubimca. Nemojte ovo raditi jer će vaš dečko početi da se oseća kao usvojeni psić.

3. Previše šminke

Previše šminke
Foto: thatviralfeed.com
Kada vam se vaš muškarac približi, on ne treba da razmišlja o tome koliko će mu slojeva vašeg pudera ostati na licu ili odeći. Takođe, ne preterujte sa napadnim bojama karmina, nijedan muškarac ne voli da mu devojka izgleda kao krvoločni vampir.

4. Previše parfema

Previše parfema
Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko vaš momak nema problema sa čulom mirisa, onda nema potrebe da nanesete pola bočice parfema. Uopšte im nećete biti privlačni, zapravo, želeće samo da pobegnu od vas.

5. Ne pravite se da ste glupe

Ne pravite se da ste glupe
Foto: thatviralfeed.com
Neke devojke namerno žele da deluju neinteligentno, gledaju rijalitije i prave se da im je samo izgled bitan. Ukoliko i nemate neko znanje opšte kulture, čitajte. Budimo iskreni, niko ne želi da ima glupu devojku pored sebe.

6. Preterano smejanje

Preterano smejanje
Foto: thatviralfeed.com
Neke devojke se smeju kao hijene, a neke se smeju bez razloga. Muškarci ne vole ni jedne ni druge.

7. Kašnjenje

Kašnjenje
Foto: thatviralfeed.com
Niko ne zna odakle devojkama ideja da muškarci imaju veću želju za njima ukoliko one kasne. Zapravo, to je jedna od stvari koja najviše iritira muškarca.

8. Detinjasto ponašanje

Detinjasto ponašanje
Foto: thatviralfeed.com
Žena svog muškarca ne treba da podseća na njegovu petogodišnju nećaku. Ukoliko ste u vašim dvadesetim, vi ste zrele osobe i tako se i ponašajte. Ovakvo ponašanje nije nikome slatko, zapravo je veoma iritirajuće.

9. Preterano dugački nokti

Preterano dugački nokti
Foto: cache.lovethispic.com
Svaki muškarac voli da njegova devojka ima uredne i lepe nokte, ali svakako ne žele da ima kandže. Predugački nokti deluju previše veštačko, a ponekad i strašno.

10. Narandžasti ten

Narandžasti ten
Foto: s5.favim.com
Nijednom muškarcu se ne dopada narandžasti ten! Više će im se dopasti vaš bleđi prirodni ten, nego onaj kada preterate sa solarijumom.

11. Istetovirane obrve

Istetovirane obrve
Foto: articlesweb.org
Nema ništa gore od istetoviranih obrva koje nakon nekog vremena poplave, kao i svaka tetovaža. Isto toliko iritantne jesu i loše nacrtane obrve tamnim kreonom.

12. Previše taman "smouki ajs"

Previše taman "smouki ajs"
Foto: pinterest.com
Tamne boje mogu dati misticizam vašem pogledu. Međutim, ukoliko ne umete ili ukoliko preterate sa tamnom šminkom, muškarci će samo otići od vas.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email