None
12 0 1 0

ZVEZDE PORUČUJU - OVAKVOG NAĐITE: Evo sa kakvom osobom ćete jedino biti srećni u braku

Podeli
Društvo
Jelena K.
Društvo
Nov 07, 2017

Dok traže partnera, svi ljudi stvarno žele da pronađu nekog ko je zaista kompatibilan sa njima. Srećom, vaš horoskopski znak može da otkrije osobine koje bi vaša bolja polovina trebalo da ima, tako da vaša veza bude istinski srećna i harmonična. Da ne odugovlačimo, pogledajte na koje osobine ličnosti morate obratiti pažnju dok tražite partnera na osnovu vašeg znaka u zodijaku.

Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.com
Vama kao Ovnu, veoma je važno da nađete nekog ko će biti strpljiv sa vama. Vi ste veoma energični i odlučni što znači je sa vama ponekad teško sarađivati. Zato morate naći nekog ko će razumeti vašu opsesivnu potrebu za lov na uspeh. Takođe želite nekog ko je iskren i ko se neće plašiti da vam ukaže na greške.

Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
Vernost vam je veoma važna i to je jedna od najznačajnijih osobina koje tražite kod partnera. Imate sklonost da budete veoma opsesivni i strastveni kada su emocije u pitanju. Morate pronaći partnera koji će biti protivteža vašim intenzivnim emocijama svojom spokojnošću i razumevanjem.

Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Sa Blizancima je uvek komplikovano. Kada su u pitanju prijateljski odnosi, sa vama je lako sarađivati. Fleksibilni ste i znate da se prilagodite zavisno od toga sa kim ste u društvu. Ipak, u romantičnom smislu, vi ste osoba koju je teško dokučiti. Zato vamje potreban partner koji je osetljiv, strpljiv i iskren sa vama. Vi ne možete biti sa nekim ko je suviše napet ili duboko oštećen.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Vi želite nekog da brine o vama i da vas razmazi. Rakovi su duboko emotivni i imaju previše zahteva u vezi. Zato vaš partner mora biti neko ko je brižan i pažljiv. Vama je potreban neko ko će biti roditeljska figura u vašem životu.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Vama su važni strast i nežnost u vezi. Zato vam potreban partner koji se ne plaši da voli. Vi ste neko ko nema ništa protiv pohvala i zato želite partnera koji će vas oberučke pustiti da budete u centru pažnje. Potreban vam je partner koji ima toliko samopouzdanja, tako da ne oseća potrebu da vas kao osobu nadmaši.

Devica

Devica
Foto: thatviralfeed.com
Vi ste oštećeni i ranjeni i potreban vam je neko ko će da izbalansira vašu ozbiljnu prirodu. Vi ste perfekcionista i volite da radite stvari na određeni način. Mnogo brinete i potrebna vam je utešna figura u životu. Vaš partner mora biti neko ko je živahan, ali i sposoban da sa vama radi stvari na pravi način.

Vaga

Vaga
Foto: thatviralfeed.com
Vama je potreban partner čiji je nivo pouzdanosti sposoban da isprati vaše lične nesigurnosti. Imate neutoljivu potrebu da vas svi vole i povremeno to izvlači najbolje od vas. Vagama je potreban neko ko će konstantno činiti da se osećaju voljeno, vredno i ostvareno kao ljudsko biće.

Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Vama je potrebna stabilnost u životu i zato tražite partnera koji će vam biti zid oslonca na putu. Škorpijama je potrebna osoba koja im može pružiti vrstu sigurnosti koje su dugo bile lišene.

Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Dostojan poverenja - ovo je vaša najvažnija politika. Toliko puta su vas povredili lažima u prošlosti da vam ih je preko glave. Kada uđete u vezu sa nekim, ona mora biti izgrađena na čvrstom temelju istine i pouzdanosti. Ako nije, neće funkcionisati.

Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.com
Vi ste istraživač i vaš partner mora biti neko ko deli vaš interes za otkrivanje nepoznatog, neko ko se ne plaši da krene u avanturu sa vama. Potreban vam je partner koji je hrabar, avanturističkog duha i neustrašiv. Ipak, ne želite nekog ko se lako uzbudi i plane, pa zato vaš partner mora biti neko mirne naravi.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Vodolije su neosetljive i zato ima smisla da budete sa osobom koja je u dodiru sa svojim osećanjima. Takođe, imate sklonost da se izgubite u sopstvenim mislima, pa vam je potreban partner koji će da vas vraća u realnost, neko ko će držati konce u rukama kada vas vaš um odvede na mesta izvan dometa.

Ribe

Ribe
Foto: thatviralfeed.com
Vi želite nekog ko je odan. To je ključno i sve što je Ribama važno u romantičnim odnosima. Jednostavno, želite osobu koja će vas voleti na način na koji vi želite da budete voljeni.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email