None
6 0 1 0

6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspeti u braku

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Apr 14, 2018

Ne postoji idealni prototip veze predodređen da uspe i živi srećno zauvek. Postoji mnogo tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji nekako uspevaju da prebrode sve prepreke. Dakle, niko nije idealan par, već sve zavisi od osoba koje su u vezi i njhovog truda da sve ide kako treba.
Iako je teško reći kojim je parovima suđeno da žive srećno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast. Zvezde vam mogu otkriti da li ste u vezi kojoj jednostavno nije suđeno.

1. Ovan i Rak

Ovan i Rak
Foto: pinterest.com
Ovan je uvek vrlo iskren i direktan. Oni rade stvari iz hira, jer njihov mozak tako radi. Sve rade brzo, jer osećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vreme.
Ipak, ova nagla priroda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su vrlo osetljivi i vole da ih neko uvek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja. Previše je to razlika da bi ovaj par mogao da uspe.

2. Bik i Strelac

Bik i Strelac
Foto: pinterest.com
Ovo je veoma nezgodan par, jer na početku sve izgleda kao da bi moglo da uspe. Pogrešno. Neka vas ne zavara činjenica su Bik i Strelac jako dobri prijatelji.
Ipak, čim sve krene na romantičnu stranu, sve počinje da se raspada. Bik nikad neće sa Strelcem uspeti da pronađe sigurnost i mir koji su mu potrebni. Pored toga, Strelac je previše slobodnog duha da bi dozvolio da se za bilo koga veže.

3. Blizanci i Devica

Blizanci i Devica
Foto: pinterest.com
Ovaj par bi izludeo sve oko sebe ako se nađe u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji, jer su toliko različiti i nekompatibilni.
Blizanci su vrlo opušteni i nisu dobri u planiranju i organizaciji. Njihov nedostatak rutine izluđuje Device, koje su vrlo stroge i sređene. Oni žele da sve uvek rade na određeni način. Ovo nikako ne prija Blizancima. Sa ovolikim razlikama, ovom paru jednostavno nije suđeno.

4. Lav i Škorpija

Lav i Škorpija
Foto: pinterest.com
Ovaj par predstavlja pravu igru moći. Oboje vole da kontrolišu i gladni su moći. Tu niko ne želi da popusti i stoga im je vrlo teško da prionađu kompromis oko bilo čega.
U ovoj vezi oboje žele da rade stvari na svoj način i nikad neće umeti da se nađu na pola puta. Oboje treba da traže partnere koji će biti popustljiviji i puni razumevanja.

5. Jarac i Vodolija

Jarac i Vodolija
Foto: pinterest.com
Jarac i Vodolija trebalo bi da budu par iz snova, zar ne? Oboje su pragmatični, oboje su pametni i oboje su vrlo sposobni za život. Ipak, u tome i jeste stvar. Previše su slični i to se neće dopasti nijednoj strani.
Oboje su vrlo ektremne ličnosti i potreban im je neko različit od njih. Potreban im je neko ko će umeti da podnese ekstremne aspekte njhove ličnosti i ko će umeti da napravi balans. Njima bi veza vrlo brzo dosadila, jer bi bilo kao da su u vezi sami sa sobom.

6. Vaga i Ribe

Vaga i Ribe
Foto: pinterest.com
Vaga voli da udovoljava ljudima. Ribe vole da sanjare. Stoga, ne bi postojao niko u ovoj vezi ko bi ostao čvrsto na zemlji kada je to potrebno. Ne postoji niko ko bi uvideo realno stanje stvari i uradio ono što mora da se uradi. Ipak, Vaga i Ribe mogu biti vrlo dobri prijatelji. Kao partneri neće imati mnogo uspeha.
Image source: pinterest.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email