None
7 0 1 3

Internet je ostao bez teksta kada je ova devojka postavila slike svog polu-našminkanog lica... Evo i zašto

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Feb 01, 2016

U pokušaju da promoviše pozitivnu sliku tela, ova atraktivna tinejdžerka objavila je fotografiju gde joj je jedna polovina lica našminkana, a druga ne. Fotografija je izazvala lavinu komentara na koje ona nije bila spremna da odgovori.

1. Njen svakidašnji izgled

Njen svakidašnji izgled
Foto: ilyke.co
Ova upečatljiva tinejdžerka rešila je da pokaže kontrast između nje i njenog prirodnog izgleda. Mejsi Bič je mislila da radi nešto pozitivno što će možda naterati devojke da prihvate same sebe, a ujedno i da pokaže koliku moć šminka ima.

2. Poređenje i kontrast

Poređenje i kontrast
Foto: ilyke.co
Ova 19-godišnja devojka postavila je fotografiju gde joj pola lica netaktnuto, a druga polovina standardno našminkana. Očekivala je podršku, a umesto toga se suočila sa gomilom negativnih komentara i šala na njen račun.

3. Strast prema šminkanju

Strast prema šminkanju
Foto: ilyke.co
Tinejdžerka iz Velsa bila je inspirisana da postavi fotografiju svog "golog" lica kada ju je brat video kako se šminka i bio iznenađen celim procesom. Mejsi je strastveni korisnik šminke, ali je pomislila da je važno da devojke prihvate sebe i svoj prirodni izgled.

4. Internet uzvraća udarac

Internet uzvraća udarac
Foto: ilyke.co
Na početku je bila razočarana negativnim kometarima, pogotovo od strane muškog dela populacije, koji su se rugali njenim fotografijama i ismevali je.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email