None

Internet je ostao bez teksta kada je ova devojka postavila slike svog polu-našminkanog lica... Evo i zašto

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Feb 01, 2016

U pokušaju da promoviše pozitivnu sliku tela, ova atraktivna tinejdžerka objavila je fotografiju gde joj je jedna polovina lica našminkana, a druga ne. Fotografija je izazvala lavinu komentara na koje ona nije bila spremna da odgovori.

1. Njen svakidašnji izgled

Njen svakidašnji izgled
Ova upečatljiva tinejdžerka rešila je da pokaže kontrast između nje i njenog prirodnog izgleda. Mejsi Bič je mislila da radi nešto pozitivno što će možda naterati devojke da prihvate same sebe, a ujedno i da pokaže koliku moć šminka ima.

2. Poređenje i kontrast

Poređenje i kontrast
Ova 19-godišnja devojka postavila je fotografiju gde joj pola lica netaktnuto, a druga polovina standardno našminkana. Očekivala je podršku, a umesto toga se suočila sa gomilom negativnih komentara i šala na njen račun.

3. Strast prema šminkanju

Strast prema šminkanju
Tinejdžerka iz Velsa bila je inspirisana da postavi fotografiju svog "golog" lica kada ju je brat video kako se šminka i bio iznenađen celim procesom. Mejsi je strastveni korisnik šminke, ali je pomislila da je važno da devojke prihvate sebe i svoj prirodni izgled.

4. Internet uzvraća udarac

Internet uzvraća udarac
Na početku je bila razočarana negativnim kometarima, pogotovo od strane muškog dela populacije, koji su se rugali njenim fotografijama i ismevali je.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email