None
7 0 1 0

Internet je ostao bez teksta kada je ova devojka postavila slike svog polu-našminkanog lica... Evo i zašto

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Feb 01, 2016

U pokušaju da promoviše pozitivnu sliku tela, ova atraktivna tinejdžerka objavila je fotografiju gde joj je jedna polovina lica našminkana, a druga ne. Fotografija je izazvala lavinu komentara na koje ona nije bila spremna da odgovori.

1. Njen svakidašnji izgled

Njen svakidašnji izgled
Foto: ilyke.co
Ova upečatljiva tinejdžerka rešila je da pokaže kontrast između nje i njenog prirodnog izgleda. Mejsi Bič je mislila da radi nešto pozitivno što će možda naterati devojke da prihvate same sebe, a ujedno i da pokaže koliku moć šminka ima.

2. Poređenje i kontrast

Poređenje i kontrast
Foto: ilyke.co
Ova 19-godišnja devojka postavila je fotografiju gde joj pola lica netaktnuto, a druga polovina standardno našminkana. Očekivala je podršku, a umesto toga se suočila sa gomilom negativnih komentara i šala na njen račun.

3. Strast prema šminkanju

Strast prema šminkanju
Foto: ilyke.co
Tinejdžerka iz Velsa bila je inspirisana da postavi fotografiju svog "golog" lica kada ju je brat video kako se šminka i bio iznenađen celim procesom. Mejsi je strastveni korisnik šminke, ali je pomislila da je važno da devojke prihvate sebe i svoj prirodni izgled.

4. Internet uzvraća udarac

Internet uzvraća udarac
Foto: ilyke.co
Na početku je bila razočarana negativnim kometarima, pogotovo od strane muškog dela populacije, koji su se rugali njenim fotografijama i ismevali je.

5. Prirodni izgled

Prirodni izgled
Foto: ilyke.co
"Tužno je što je društvo danas ovakvo!" - rekla je za Dejli mejl. "Žene ne bi trebalo da budu osuđivane i nazivane veštačkim zbog korišćenja šminke, ali isto tako ih ne bi trebalo nazivati ružnim kada je ne koriste."

6. "Albino plavuša"

"Albino plavuša"
Foto: ilyke.co
Broj negativnih komentara nadmašio je broj pozitivnih. Dobijala je pitanja tipa da li je bolovala od alopecije, da li je imala rak, čak je dobila komentar da su njene obrve albino plave.

#7

Foto: ilyke.co
Ona je očekivala neke negativne komentare, ali nije očekivala da budu brojniji od pozitivnih. Tinejdžerka je zauzela pozitivan stav i rekla : "Pozitivni komentari su sve što je vredno za mene, bilo je lepo što je neko odao priznanje za ono što ja radim."
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email