None
10 0 1 6

OVO BI SVAKA MAJKA TREBALA DA PROČITA: 10 apsolutno tačnih činjenica o sinovima

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Oct 15, 2015

Majke, vaši sinovi bi želeli da znate ove stvari! Obavezno pročitajte:

1. Većina života vrti se oko hrane

Većina života vrti se oko hrane
Stalno slušate o djeci koja ne žele jesti? Kada malo bolje poslušate većina te djece su djevojčice? Istina, dječaci znaju imati puno veći apetit od djevojčica, a tako bude i kada odrastu. Zato se mnogim ženama koje imaju sinove većina života vrti oko hrane i kuhanja. Za dečke jedenje nije samo izvor života nego i zabave, razbibrige i ugode.

2. Njihovi duboki osjećaji nisu očiti

Njihovi duboki osjećaji nisu očiti
U prvim godinama života dječaci će uglavnom pokazivati četiri osjećaja, osjećaj gladi, sreće, umora i ljutnje. To ne znači da nemaju duboke osjećaje, ali ih jednostavno ne žele pokazivati niti pričati o njima puno. Poslušate li mame djevojčica shvatit ćete da one vode puno dublje, kompleksnije i emocionalnije razgovore sa svojim kćerima. Dječaci će pak pažljivo birati trenutak kada će se povjeriti majci i 'otvoriti' joj se.

3. Odjeća im nije (toliko) bitna

Odjeća im nije (toliko) bitna
Dječaci neće obraćati puno pažnje na to kako su odjeveni, odjenut će ono što im mama pripremi. To može biti i prednost jer roditelji svojim dječacima tako mogu kupovati jeftiniju i jednostavniju robu koja se vrlo lako kombinira. Školarcima je uglavnom bitno da im je odjeća udobna, a omiljene traperice nosit će sve dok ih ne razderu.

4. Stalno su u pokretu

Stalno su u pokretu
Vjerujte, svaka mama dječaka željet će svojeg dječaka upisati na neku sportsku aktivnost jer dečki moraju stalno biti u pokretu, a sport je najbolji način da ispucaju energiju i da svojom hiperaktivnošću ne 'izlude' roditelje. Dečke hvata nemir od trenutka kad otvore oči i nema smisla tražiti od njih da sjede mirno – čak ni s 18 godina to ne mogu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email