None
8 0 1 0

OTKRIVAMO: 7 stvari koje nijedan muškarac neće priznati

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Oct 31, 2015

Svi mi radimo neke neobične stvari, dok smo sami, za koje bi nas bilo sramota da neko sazna...

Toranj u pizi

Svi se budimo s jutarnjim šatorom i našim drugarom koji je u malo vertikalnijoj poziciji nego inače. A onda moramo da opustimo (Mislimo na uriniranje), a to je prilično nezgodno s ovakvim problemčićem, pa zahteva malo gimnastike i nezgodnih položaja u toaletu. Znate na šta mislimo?

Skrivene perverzije u guglu

Gledali ste film s nekom zgodnom glumicom i onda ste nakon filma, hteli da se informišete o njoj. I nakon što ste pročitali odakle je i kako je započela karijeru, okrenuli ste se i pogledali da li ima nekoga u blizini, a potom na Guglu potražili njene golišave slike.

Seksi helikopter

Priznajte da ste makar jednom pokušali da plešete vrteći svog prijatelja u krug su stilu helikoptera. Možda ste mislili da to impresionira devojke, a sasvim je ok ako vam je prosto zabavno i jedan od načina da se opustite nako napornog dana.

Zalutali mlaz

Zalutali mlaz
Nekada, uprkos temeljnoj higijeni, koja kapljica urina zaluta na vaše pantalone. A vi se onda trudite da to obrišete i samo pogoršate stvari još više.

Rangiranje

Rangiranje
Sigurno ste se nekada našli u sobi s nekoliko devojaka i onda ste sami sa sobom procenjivali s kojom biste imali seks, a s kojom nikako ne.

Igranje i odmeravanje mišića ispred ogledala

Savijanje i nameštanje mišića ispred ogledala je uobičajena dnevna rutina za neke momke. Kada bi nas drugi uhvatili verovatno bismo bili posramljeni, ali dok niko ne gleda, sve je ok.

Nošenje brojnih kesa iz prodavnice odjednom

Bez obzira koliko kesa iz prodavnice imate, muškarac će želeti da ih ponese sve odjednom. Iako smešno izgledamo dok se trudimo da ne ispustimo neku kesu ili da otvorimo vrata, ne želimo da se ponovo vraćamo da automobila.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email