None
10 0 1 5

OTKRIJTE SVE NJIHOVE TAJNE: 10 zabluda koje žene imaju o muškarcima kada je reč o ljubavi (broj #6 sigurno niste znali)

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Jan 05, 2016

Postoji mnogo pogrešnih pretpostavki koje žene imaju o muškarcima. Filmovi nas uče da muškarci vole da imaju samo veze za jednu noć i da se mnogo teže vezuju od žena. Međutim, ispostavilo se da je ovo samo mit i da postoji mnogo toga što ne znate o muškarcima kada je reč o ljubavi...

1. Zabluda: muškarci žele seks, a ne ljubav

Zabluda: muškarci žele seks, a ne ljubav
Foto: elitereaders.com
Ovo čujemo u filmovima sve vreme: žene žele ljubav, a muškarci seks. Međutim, brojna istraživanja i ankete pokazuju potpuno suprotno. Na primer, prema rezultatima ankete sa sajta match.com 54% muškaraca doživelo je ljubav na prvi pogled, a samo 44% žena.

2. Zabluda: muškarcima je karijera bitnija od veza

Zabluda: muškarcima je karijera bitnija od veza
Foto: goodmenproject.com
Iako to možda ne pokazuju, muškarci veze stavljaju ispred svega ostalog. Studija londonskog univerziteta koja je proučavala moždane ćelije crva utvrdila je da mužjaci imaju više moždanih ćelija koje su zadužene za veću potrebu za seksom. S obzirom da ti crvi imaju sličnu biologiju kao ljudi, može se povući paralela između njih i muškaraca.

3. Zabluda: svi muškarci žele seks bez obaveza

Zabluda: svi muškarci žele seks bez obaveza
Foto: mo-am.com
Neke žene vole da generalizuju: "svi muškarci žele samo veze za jednu noć." Međutim, muškarci o ovome imaju podeljena mišljenja koliko i žene. Seksolog Žana Vrangalova rekla je: "Kao i mnoge druge crte ličnosti, sklonost ka neobaveznom seksu varira i kod muškaraca i kod žena. Neke muškarce seks bez obaveza uopšte ne zanima. Neke zanima samo u određenom periodu života."

4. Zabluda: za razliku od žena, muškarci po prirodi nisu monogamni

Zabluda: za razliku od žena, muškarci po prirodi nisu monogamni
Foto: womansday.com
Ljudi su veoma dugo verovali da, za razliku od žena, muškarci ne žele da imaju monogamne odnose. Međutim, "Psychology Today" tvrdi da je ovo velika zabluda i da ne postoji biološka razlika između polova kada je reč o monogamiji, iako se žene zbog socijalnog i kulturološkog pritiska često osećaju kao da ne bi smele da imaju više seksualnih partnera.

5. Zabluda: možete proceniti veličinu njegovog penisa na osnovu veličine njegovih stopala

Zabluda: možete proceniti veličinu njegovog penisa na osnovu veličine njegovih stopala
Foto: aliexpress.com
Svi smo hiljadu puta čuli da muškarci s velikim stopalima imaju velike penise, a mnogi od nas su verovatno u to i poverovali, iako je dokazano da ne postoji nikakava veza između ova dva faktora.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email