None
8 0 1 0

Verenik je ostavio iz UŽASNOG razloga a ona mu brutalno osvetila

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Jun 15, 2017

U dobru i zlu, zdravlju i bolesti, dok nas smrt ne rastavi. To su zaveti koje bi Dženifer Atkin i njen verenik izgovorili, da je on nije ostavio zato što je smatrao da je predebela. Nažalost, ovo je jedan od slučajeva kada ljubav ipak ne pobeđuje i kada ne živite srećno do kraja života sa vašim princem na belom konju. Nakon što je bila ostavljena, Dženifer je sakupila parčiće svog slomljenog srca i rešila da se osveti tako što će vredno na svom telu da bi izgledala tako da se njen bivši gorko pokaje što je raskinuo, što je on i učinio.

Foto: swns.com
Ovako je izgledala 24-ogodišnja Dženifer Atkin dok je bila verena. Oduvek je bila lenja buva, ali je ogromni višak dobila tako što se hranila s nogu i jela brzu hranu. Imala je 110 kilograma!
Planiranje venčanja ume biti prilično stresno i normalno je jesti malo više zbog nervoze. Dženifer priznaje da je jela mnogo više, što nikako ne opravdava njenog verenika koji je ostavio usred planiranja venčanja.

Foto: swns.com
Nakon što je plakala nekoliko dana, odlučila se na veliku promenu. Na svoj rođendan, dok je duvala svećice na rođendanskoj torti, poželela je da ima dovoljno snage da izgubi kilograme i vrati se u formu.

Foto: swns.com
Kao da je vila iz Diznijevog crtaća čula njenu želju i rešila da je ispuni.

Foto: facebook.com
Danas Dženifer izgleda neverovatno - kao potpuna druga žena.
Onaje uspela da ovoliko smrša tako što je potpuno promenila životne navike. Počela je da se hrani zdravije i naporno je trenirala u teretani. Sada ima telo kakvo je njen bivši verenik želeo! Zar to nije najbolja osveta?

Foto: swns.com
Sa promenom navika, i njen život se okrenuo naglavačke. Dženifer priznaje da je nešto falilo u njenom odnosu sa Tomom, zbog čega su se oboje okretali hrani da bi nadomestili tu prazninu.
Ironično je što je on ostavio jer se ugojila jer, kako ona tvrdi, ne bi bila tako neoprazna sa hranom da on sam nije često jeo brzu hranu i ohrabrivao i nju da radi isto.

Foto: dk-models.com
Sa 58 kg, Dženifer sada izgleda izuzetno lepo. Čak se prijavila i na takmičenje lepote, na kome može postati Mis Engleske, a kasnije možda i Mis sveta.

Foto: swns.com
Ona je puna samopouzdanja i ponosna na sebe.
Zgodne devojke poput Dženifer ne ostaju dugo same. Sedam meseci nakon raskida, ona je rešila da zakuca poslednji ekser u Tomov kovčeg i počela je da se viđa Krisom Vilkinsonom, jednim od njegovih najomraženijih rođaka.
Oni su se istinski zaljubili i sada su vereni. Mora da je Tom plakao kao malo dete kada je dobio pozivnicu za venčanje Dženifer i Krisa.Ko bi mogao da pretpostavi da će nešto ovako dobro proizići iz nečeg onako užasnog!
Ispostavilo se da je raskid zbog kojeg je očajavala, najbolja stvar koja joj se desila u životu.

Foto: dk-models.com
Dženifer se i dalje hrani zdravo, kuva sama, ide u teretanu i uživa u ljubavi sa Krisom. Kaže da Tomu želi sve najbolje, ali da se ipak potajno nada da mrzi sebe bar malo zbog onoga što je učinio. Ona želi da bude inspiracija svima da rade na sebi i zavole svoje telo, jer je ona dokaz da je sve moguće. Takmičenje za Mis Engleske se održava 14. jula, a organizator takmičenja kaže da Mis Engleske nije samo lepa devojka. To mora biti talentovana i humana devojka, devojka koja je inspiracija drugima. Mi joj držimo palčeve da pobedi. Na kraju krajeva, njena priča ipak ima srećan kraj.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email