None
10 0 1 0

OBRADUJTE VOLJENU OSOBU: 10 poklona koji uvek oduševiti vašeg partnera

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Dec 01, 2015

Donosimo vam top 10 ideja za poklon dragoj osobi. Praznici su pred nama pa verujemo da će vam ove ideje dobro doći.

1. Knjiga

Knjiga
Knjiga je jedan od najoriginalnijih i najvrednijih poklona koje možete da kupite dragoj osobi. Ovo je odličan izbor naročito ako dobro poznajete osobu kojoj kupujete knjigu i ako znate koju tematiku voli.

2. Parfem

Parfem
Parfem je oduvek bio dobar poklon, bilo da je u pitanju žena ili muškarac. Potrebno je samo da procenite koji miris bi slavljeniku najviše odgovarao ili koji parfem najčešće koristi.

3. Mirišljavo pismo sa lepim stihovima

Mirišljavo pismo sa lepim stihovima
Iako ne košta puno, ovo može biti najlepši poklon jer je od srca. Najbolje bi bilo da sami napišete nekoliko stihova, ali ukoliko vam to ne leži, možete se poslužiti sajtovima poput ovog i naći adekvatne stihove koje možete upotrebiti.

4. Ručni sat

Ručni sat
Ako želite bliskoj osobi da poklonite nešto što će joj uvek ostati kao uspomena, to može biti lep ručni sat. U zavisnosti od toga koliko ste bliski sa tom osobom, možete se opredeliti da li želite malo skuplji brendirani sat ili neku jeftiniju, ali podjednako zanimljivu varijantu.

5. Nakit

Nakit
Ukoliko kupujete poklon ženskoj osobi, nakit je uvek savršeni izbor. Možete se odlučiti za lepe minđuše, narukvicu ili prsten. Ako nemate dovoljno novca na raspolaganju, umesto zlatnog i srebrnog nakita uvek možete izabrati neku interesantnu bižuteriju.

6. Fotoaparat

Fotoaparat
Fotoaparat je dobra ideja za poklon dragoj osobi, kako za muškarce, tako i za žene. S obzirom da žene više vole da se fotografišu od muškaraca, digitalni fotoaparat je onda pravi izbor za rođendan, naročito mlađim ženama.

7. Ram za slike

Ram za slike
Originalan poklon za rođendan ili za neko drugo slavlje može biti i ram za slike. U njega možete ubaciti zajedničku sliku sa osobom koja slavi. Možete se opredeliti za klasični ili za digitalni ram, u zavisnosti od toga koliko novca planirate da izdvojite za poklon.

8. Mobilni telefon

Mobilni telefon
Ukoliko je reč o veoma bliskoj osobi kojoj zaista morate da kupite kvalitetan i skuplji poklon, onda je mobilni telefon pravo rešenje. Zavisno od toga da li se radi o ženi ili muškarcu, izaberite odgovarajući model i boju.

9. MP3 plejer

MP3 plejer
MP3 plejer je idealan poklon ako je reč o tinejdžerima. Svako će se obradovati ovom poklonu, jer se uvek može nositi sa sobom i uživati u muzici po sopstvenom izboru.

10. Pokloni za decu i tinejdžere

Pokloni za decu i tinejdžere
Ako imate rođendan mlađoj osobi, Rubikova kocka je igračka koja se najčešće kupuje. Ova igračka pokreće moždane vijuge, ali može biti i ukras u dečjoj sobi. Osim toga, Rubikova kocka predstavlja sjajnu razonodu kako za decu, tako i za odrasle. Idealni pokloni za decu su i razne društvene igre poput Rizika ili Klueda, laptop, kao i razne igrice za računar.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email