None
15 0 1 10

OBORITE JE S NOGU: 15 najboljih ideja kako obradovati vašu dragu za Dan zaljubljenih!

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Jan 22, 2016

Bliži se dan zaljubljenih, stoga smo pripremili nekoliko kreativnih načina na koje možete iskazati ljubav voljenoj osobi.

1. Na papirićima ispišite sve vrste poljubaca kojih se možete setiti, upajkute ih i dajte vašem dragom ili dragoj da izvuku nekoliko i nagradite ih istim.

Na papirićima ispišite sve vrste poljubaca kojih se možete setiti, upajkute ih i dajte vašem dragom ili dragoj da izvuku nekoliko i nagradite ih istim.
Foto: g02.s.alicdn.com

2. Napišite "knjigu" na nekoliko stranica o razlozima zbog kojih volite svog dragog. Osoba koja je ovo preporučila rekla je da je njen muž bio oduševljen i da je rekao da je to najlepši poklon koji je ikada dobio.

Napišite "knjigu" na nekoliko stranica o razlozima zbog kojih volite svog dragog. Osoba koja je ovo preporučila rekla je da je njen muž bio oduševljen i da je rekao da je to najlepši poklon koji je ikada dobio.
Foto: bookjunkiepromotions.files.wordpress.com

3. Igrajte se istraživanja sa svojim partnerom. Ostavljajte im tragove, a na poslednjem pronalasku napišite vaše planove za taj dan.

Igrajte se istraživanja sa svojim partnerom. Ostavljajte im tragove, a na poslednjem pronalasku napišite vaše planove za taj dan.
Foto: tualatinoregon.gov

4. Nakon romantične večere za dvoje, kod kuće, izmasirajte voljenu osobu i pogledajte neki romantičan film.

Nakon romantične večere za dvoje, kod kuće, izmasirajte voljenu osobu i pogledajte neki romantičan film.
Foto: modvive.com

5. Iznenadite voljenu osobu kratkim putovanjem. Osoba koja je ovo preporučila tražila je slobodne dane za sebe i svoju suprugu, spakovao je i svoje i njene stvari, kada joj je saopštio, bila je oduševljena!

Iznenadite voljenu osobu kratkim putovanjem. Osoba koja je ovo preporučila tražila je slobodne dane za sebe i svoju suprugu, spakovao je i svoje i njene stvari, kada joj je saopštio, bila je oduševljena!
Foto: cdn.justluxe.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email