None
15 0 1 0

OBORITE JE S NOGU: 15 najboljih ideja kako obradovati vašu dragu za Dan zaljubljenih!

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Jan 22, 2016

Bliži se dan zaljubljenih, stoga smo pripremili nekoliko kreativnih načina na koje možete iskazati ljubav voljenoj osobi.

1. Na papirićima ispišite sve vrste poljubaca kojih se možete setiti, upajkute ih i dajte vašem dragom ili dragoj da izvuku nekoliko i nagradite ih istim.

Na papirićima ispišite sve vrste poljubaca kojih se možete setiti, upajkute ih i dajte vašem dragom ili dragoj da izvuku nekoliko i nagradite ih istim.
Foto: g02.s.alicdn.com

2. Napišite "knjigu" na nekoliko stranica o razlozima zbog kojih volite svog dragog. Osoba koja je ovo preporučila rekla je da je njen muž bio oduševljen i da je rekao da je to najlepši poklon koji je ikada dobio.

Napišite "knjigu" na nekoliko stranica o razlozima zbog kojih volite svog dragog. Osoba koja je ovo preporučila rekla je da je njen muž bio oduševljen i da je rekao da je to najlepši poklon koji je ikada dobio.
Foto: bookjunkiepromotions.files.wordpress.com

3. Igrajte se istraživanja sa svojim partnerom. Ostavljajte im tragove, a na poslednjem pronalasku napišite vaše planove za taj dan.

Igrajte se istraživanja sa svojim partnerom. Ostavljajte im tragove, a na poslednjem pronalasku napišite vaše planove za taj dan.
Foto: tualatinoregon.gov

4. Nakon romantične večere za dvoje, kod kuće, izmasirajte voljenu osobu i pogledajte neki romantičan film.

Nakon romantične večere za dvoje, kod kuće, izmasirajte voljenu osobu i pogledajte neki romantičan film.
Foto: modvive.com

5. Iznenadite voljenu osobu kratkim putovanjem. Osoba koja je ovo preporučila tražila je slobodne dane za sebe i svoju suprugu, spakovao je i svoje i njene stvari, kada joj je saopštio, bila je oduševljena!

Iznenadite voljenu osobu kratkim putovanjem. Osoba koja je ovo preporučila tražila je slobodne dane za sebe i svoju suprugu, spakovao je i svoje i njene stvari, kada joj je saopštio, bila je oduševljena!
Foto: cdn.justluxe.com

6. Poklonite svojoj dragoj buket ruža. Na svaki cvet zakačite papirić sa stvarima koje ona voli da radi, onaj koji odabere, to radite tog dana.

Poklonite svojoj dragoj buket ruža. Na svaki cvet zakačite papirić sa stvarima koje ona voli da radi, onaj koji odabere, to radite tog dana.
Foto: data.whicdn.com

7. Ako je to izvodljivo, izvedite voljenu osobu na mesto na kom ste prvi put izašli. Oboje napravite listu zajedničkih uspomena i pročitajte jedno drugom.

Ako je to izvodljivo, izvedite voljenu osobu na mesto na kom ste prvi put izašli. Oboje napravite listu zajedničkih uspomena i pročitajte jedno drugom.
Foto: theromanticholiday.com

8. Naručite hranu ako nemate vremena da je spremite i idite na piknik. Nema ništa lepše od dvoje zaljubljenih u prirodi.

Naručite hranu ako nemate vremena da je spremite i idite na piknik. Nema ništa lepše od dvoje zaljubljenih u prirodi.
Foto: herbeauty.co

9. Slatkiše u obliku srca stavljate na stvari i predmete koje vaša voljena osoba koristi svakodnevno. Sigurno će biti oduševljeni!

Slatkiše u obliku srca stavljate na stvari i predmete koje vaša voljena osoba koristi svakodnevno. Sigurno će biti oduševljeni!
Foto: cdn.polkadotbride.com

10. Napišite pesmu voljenoj osobi i uramite je.

Napišite pesmu voljenoj osobi i uramite je.
Foto: 7-themes.com

11. Napravite listu od 14 stvari koje volite kod vaše voljene osobe i poslužte im je uz doručak.

Napravite listu od 14 stvari koje volite kod vaše voljene osobe i poslužte im je uz doručak.
Foto: stepbystep.com

12. Ako nažalost niste u mogućnosti da ovaj dan provedete sa voljenom osobom, pošaljite joj poklon, crvena boja je obavezna!

Ako nažalost niste u mogućnosti da ovaj dan provedete sa voljenom osobom, pošaljite joj poklon, crvena boja je obavezna!
Foto: 7-themes.com

13. Napravite "ljubavni obrok". Napišite graškom "Volim te" ili ispecite kolačiće u obliku srca.

Napravite "ljubavni obrok". Napišite graškom "Volim te" ili ispecite kolačiće u obliku srca.
Foto: lepainquotidien.com

14. Iznenadite vašeg dragog ljubavnom porukom ispisanom karminom na ogledalu kupatila. Ne zaboravite na poljupce!

Iznenadite vašeg dragog ljubavnom porukom ispisanom karminom na ogledalu kupatila. Ne zaboravite na poljupce!
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com

15. Uz odobrenje šefa vaše drage, idite kod nje na posao sa buketom cveća i pročitajte joj pesmu. Sigurno će biti oduševljena, pogotovo ako zaista voli poeziju!

Uz odobrenje šefa vaše drage, idite kod nje na posao sa buketom cveća i pročitajte joj pesmu. Sigurno će biti oduševljena, pogotovo ako zaista voli poeziju!
Foto: static.guim.co.uk
Image source: familylife.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email