None
8 0 1 0

Recite nam kako ste okitili svoju novogodišnju jelku i saznaćete kakva će vam biti 2017. godina i šta vas sve čeka u životu

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Dec 27, 2016

Mnoge stvari mogu otkriti kakvi smo mi to zapravo, to je slučaj i kada je novogodišnja jelka u pitanju. Na osnovu toga koliko smo se oko nje potrudili ili nismo, kakvu smo boju i ukrase odabrali, ljudi mogu mnogo toga zaključiti o nama, a može vam reći i kakva vas godina očekuje i sa kakvim raspoloženjem ćete ući u nju.

1. Minimalistički stil

Minimalistički stil
Foto: littlethings.com
Vaše drvo je skoro savršen trougao sa ukrasima koji se slažu jedni sa drugima. Volite oštre i čiste linije. Volite svetao i jednostavan nameštaj, volite praktičnost, a svo vaše posuđe je verovatno belo. Volite jednostavnost i u vašem ličnom životu, niste osoba koja traži dramu ili raspravu i najsrećniji ste kada je sve na svom mestu. Kao što je i vaša jelka u savršenom skladu, tako će vam i 2017. godina doneti mir i harmoniju za kojima čeznete.

2. Retro stil

Retro stil
Foto: littlethings.com
Ukoliko je vaša jelka roze ili bele boje ili bilo koje druge pastelne nijanse, vi ste definitivno za retro stil, pogotovo ukoliko volite i šljokice. Vi ste moderni i neobični, ne zanima vas šta drugi rade. Takođe ste veoma slatka i prijatna osoba i niko neće moć ništa loše da kaže za vaše retro, šik drvce, kao ni za vas. Naredna godina će vam biti zanimljiva kao što ste i vi sami i sve oko vas.

3. Staromodno drvo

Staromodno drvo
Foto: littlethings.com
Nikada ne biste stavili prave sveće na drvo, ali je vaše drvo načičkano lampicama. Dok su vaši nizovi brusnica i kokica potpuno autentični i savršeno ukazuju na vašu tradicionalnu ličnost i vrednosti. Možda ne biste želeli da se potpuno vratite u 1800. ali biste voleli ukoliko se samo radi o Božiću. Ipak, naredna 2017. godina može vas skrenuti na neki drugačiji put.

4. Tradicionalost

Tradicionalost
Foto: littlethings.com
Vaše drvo je obasuto blistavim lampicama, sa mnogo malih kuglica i ledenica koje vise sa njega. Cenite tradiciju i unutar i van praznične sezone, tako da se držite scenarija. Rado ćete za vreme praznika okačiti čarapu za Deda Mraza, za vas je tradicija svetinja. Možete biti sigurni da će vam i 2017. godina biti sjajna kao što je i vaša jelka.

5. Sami svoj majstor

Sami svoj majstor
Foto: littlethings.com
Vaše drvo je oličenje veselog "uradi sam" duha, baš kao i vi. Svaki ukras je s ljubavlju ručno napravljen, zajedno sa čarapicama i zvezdom na vrhu. Volite da sve sami napravite na svoj način i veoma ste nezavisni u svemu. Takođe ste meditativna i introspektivna osoba koja posvećuje vreme i ljubav onome što voli. Ne morate ni sumnjati da ćete od 2017. napraviti šta god poželite.

6. Sićušnost

Sićušnost
Foto: littlethings.com
Na vašoj maloj jelki nalazi se nekoliko lampica i nekoliko ukrasa, a ona je toliko mala da može stati na bilo koji sto. Velike su šanse da ste vi kosmopolita koji nema dovoljno prostora za veliko drvo u svom malom i uređenom prostoru. Moguće je da ste vi neko ko za praznike posećuje svoju porodicu ili ide na zimovanje i ne želi zimzelene iglice svuda po kući kada nije tu. Za vas će 2017. godina biti najveća avantura do sada.

7. Album fotografija

Album fotografija
Foto: littlethings.com
Vaše drve je pre svega zavet ljudima koje volite. Velika je šansa da ste roditelj ili baka ili deka, centie porodicu i prijatelje iznad svega. Umesto savršenih ukrasa, vaše drvo je obasuto slikama najmlađih članova porodice. Na kraju krajeva, Božić nije Božić bez najmilijih. Potrudite se da u novoj godini što više uživate u njihovom društvu.

8. Skromno drvce

Skromno drvce
Foto: littlethings.com
Sami ste odabrali drvo koje želite da isečete za sebe, radi se verovatno o bujnom četinaru ali se kući vraćate sa malim, krivim drvetom, koje niste želeli. Vi ste sentimentalna osoba mekog srca koja ne može odbiti čak ni drvo. Vaš život je pun ljudi, životinja i predmeta u kojima ste videli potencijal kada niko drugi nije, zbog toga ste i voljeni. U narednoj godini ćete sigurno biti nagrađeni za sva dobra dela koja ste učinili za druge, zato nastavite da budete kao i do sada.
Image source: littlethings.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email