None
12 0 1 0

Vaga može ostati bez posla, Vodolija će dobiti ogromnu količinu novca, a evo kakva poslovna KATASTROFA čeka OVA dva znaka

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jan 14, 2017

Svaka godina donosi nešto novo u naše živote. Svi se nadamo samo onom najboljem! Pogledajte šta vaš čeka na finansijskom planu prema vašem horoskopu u novoj 2017-oj godini:

1. Ovan

Ovan
Foto: medcent.ru
Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, 2017. godina je prava godina da nešto i promenite. Trebalo bi da pronađete zvanje koje vas ispunjava i čini srećnim, a samim tim i produktivnijim. Nema potrebe da radite nešto što ne volite. Ove godine vam predstoje pozitivne promene na poslovnom planu, ali samo ukoliko budete bili pažljivi. Ne smete biti nesmotreni i tek tako odustati od starog posla, pogotovo ukoliko nemate ušteđevinu. Morate razmišljati taktički i 2017. godina će biti odlična za vas, barem kada su finansije u pitanju.

2. Bik

Bik
Foto: ww.argumentpress.ro
2017. godina nije toliko sjajna za vaš poslovni plan. Mnogi će se ogrešiti o vas, kako do toga ne bi došlo, morate poraditi na vašim odnosima sa kolegama. Moraćete da naučite da kako god bilo, vaši nadređeni su uvek u pravu, i ukoliko ne nađete način da im indirektno kažete da greše, bolje im nemojte ništa ni govoriti. Moguće je da ćete biti pogrešno protumačeni i to će vam stvoriti probleme. Morate početi da razmišljate o svojoj budućnosti ukoliko želite da vam bude bolje. Nemojte novac trošiti na nepotrebne sitnice već na nešto što donosi sigurnu dobit. Takođe bi trebalo da poradite na štednji.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: hor.passion.ru
Na poslovom planu u 2017. godina vam ne predstoje neke značajne promene, osim što ćete posao obavljati sa mnogo manje stresa, za razliku od prošle godine. Bićete motivisaniji za rad i to će vaši nadređeni primetiti. Ove godine trebalo bi da pažljivo razmišljate na šta trošite novac, inače ćete biti u problemu. Detaljno razmišlajte o tome na šta ćete trošiti i u šta ćete ulagati novac. Ukoliko budete tako radili, dobitak vam je zagarantovan.

4. Rak

Rak
Foto: lavdovskaya.com
Od samog početka ove godine od vas će se zahtevati energičnost u poslu, stvari se brzo odvijaju, a vama sve ide od ruke. Puni ste elana i prija vam promena. Svu svoju energičnost biste mogli da iskoristite i za neke druge projekte. Moguće se manje razmirice sa nadređenima.Ukoliko svoju energiju usresredite i na nove projekte, to će vam doneti još više novca. Međutim, trebalo bi da obratite pažnju da ne zapostavljate porodicu i prijatelje, novac ipak nije vredniji od njih. Takođe, ukoliko budete prenatrpani poslom, to će vam stvoriti nervozu.

5. Lav

Lav
Foto: pinterest.com
Ova godina vam donosi mnoge pozitivne promene na poslovnom planu, a takođe i mnogo više novca nego prethodne. Predstoje vam mnoge poslovne prilike, a na vama je da pametno odaberete. Predstoji vam i jedan stresni period, ali to će proći, i naravno isplatiće se. Ukoliko je vaš nadređeni zadovoljan vašim radom, moguće je unapređenje. Na poslu se potrudite koliko god možete i to će vam se vratiti u vidu povećanja plate. Takođe, ukoliko imate neke stare projekte, vreme je da ih unovčite. Igre na sreću su vam naklonjene 2017. godine.

6. Devica

Devica
Foto: 4.bp.blogspot.com
Sam početak godine zahtevaće od vas maksimalnu posvećenost poslu, kako godina bude odmicala bićete rasterećeniji. Takođe vam predstoje mnoge promene. Maksimalno ste predani poslu i naporan rad vam nije stran. Ukoliko ste nezaposleni ili studirate, ova godina je savršena za pronalazak posla, pa makar i honorarnog. U slučaju da ste zaposleni, imaćete dodatne poslovne ponude, koje će vam doneti više novca.

7. Vaga

Vaga
Foto: charmani.ru
Ove godine ni u kom slučaju ne bi trebalo da donosite nagle odluke kada je u pitanju promena posla. Ukoliko ste nezadovoljni trenutnim stanjem na poslu, ili ste student, poradite na sebi i pokušavajte da naučite nešto novo. Ova godina je prava godina za vaše usavršavanje, iskoristite moć svog intelekta. Imaćete užasan poriv da trošite novac na preskupe stvari koje vam nisu potrebne, a to nikako ne bi trebalo da radite jer možete doći u situaciju da vam ponestane novca za ono osnovno. Ovo se posebno odnosi na one koji su finansijski nestabilni.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: belladonna-bg.com
2017. godine predstoji vam ogroman uspeh na poslovnom planu, ali kako biste to postigli morate biti spremni na mnogo odricanja i puno posla. Savetuje vam se da poradite na odnosima sa nadređenima i kolegama. Potrudite se da svaki zadatak obavite na vreme, a ukoliko ste u mogućnosti, radite i unapred. Predstoji vam povećanje prihoda, ali samo u slučaju ako prihvatite više posla. Finansijsko stanje će vam se normalizovati čak i ako ste u dugovima. Učite na svojim greškama i pokušajte da uštedite nešto novca.

9. Strelac

Strelac
Foto: wsovetchik.ru
Ove godine posao će zahtevati mnogu veću posvećenost i više odricanja. Potrebno je da budete strpljivi i sa pažnjom obavljajte zadatke koje dobijate i sve će biti u redu. Kako to obično i biva, vi uvek pronađete rešenje za sve. Moguće su nove poslovne ponude ili unapređenje. Naporan rad se uvek isplati, tako će biti i u vašoj situaciji. Što više posla, više i novca. Dobro razmislite na šta trošite novac, ukoliko budete nesmotreni novac će samo nestati. Samo od vas zavisi kakva će vaša finansijska situaciji biti.

10. Jarac

Jarac
Foto: deviantart.com
Imaćete osećaj da je sav posao koji vaše preduzeće obavlja dodeljen vama, ove godine vam se ceo svet vrti oko posla. Osećate nelagodu kada morate komunicirati sa nadređenima, što ne bi trebalo. Pokažite im koliko ste kreativni, inteligentni i svestrani, predložite im nešto novo, možda vas i nagrade. Ukoliko ste nedavno stvorili svoju porodicu trebalo bi da malo usporite i počnete da štedite novac. Ne predstoji vam nikakav finansijski odbitak i situacija je stabilna, ali to ne znači da ne bi trebalo da razmišljate kako da je poboljšate.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: 2.bp.blogspot.com
Ukoliko ste nezaposleni, ove godine vam predstoje ozbiljne poslovne ponude, a ukoliko već radite, budite spremni za veću količinu posla i ozbiljnije projekte. Tako mora biti ukoliko želite da imate novca za sve što vam je potrebno. Poradite na komunikaciji sa nadređenima, a ponekad im slobodno i kažite svoje mišljenje. Kako ne bi došlo do loše finansijske situacije ,morate promišljeno trošiti svoj novac. Naučite da štedite i da se odričete pojedinih stvari, a to će se kasnije i isplatiti.

12. Ribe

Ribe
Foto: cdn.burcunagore.com
Predstoji vam odličan period na poslovnom planu. Sprijateljićete se sa svojim poslodavcima i kolegama, a posao ćete odlično obavljati i bićete jako motivisani zahvaljujući takvoj atmosferi. Isto važi i ukoliko se školujete. Preporučljivo je da ne trošite novac na nepotrebne stvari. Ukoliko budete nesmotreno trošili novac, možete doći u situaciji da ga nemate onda kada vam je napotrebniji. Pokušajte da uštedite što više možete!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email