None
10 0 1 6

NJIH NAJVIŠE CENE: 10 razloga zašto su ovnovi najcenjeniji ljudi na svetu

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Oct 09, 2015

Ako tražite osobe od poverenja, nekoga ko će vas uvek svojim optimizmom gurati napred, možda je vreme da pronađete nekog Ovna. Mi vam donosimo 10 razloga zašto baš su toliko cenjeni:

1. Avanturisti su

Avanturisti su
Ne znate kud bi sami sa sobom za vikend? Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvek dolaze u paketu, oni su sposobni običan obiteljski roštilj pretvoriti u ludu zabavu. Iako se ova njihova osobina možda smatra užasno zabavnom, s vremenom može postati štetna za zdravlje. Naime, oni su uvek u potrazi za uzbuđenjem i avanturom što s vremenom ulazi u sve aspekte njegovog života te rezultira stvaranjem ogromnog pritiska.

2. Zrače pozitivnom energijom

Zrače pozitivnom energijom
Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva im energija pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana - kada se stvari izjalove i iskoče iz plana Ovnovi se jako uzrujaju i postanu depresivni te, najčešće, krive sebe što nešto nije pošlo po planu.

3. Optimistični su

Optimistični su
Većina Ovnova zna kako uspešno da balansira između ohrabrujućeg i preteranog optimizma. Ta njihova sposobnost uveliko pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama. Loša je stvar što toliki optimizam Ovan ne zna primeniti i na sebe.

4. Odani su

Odani su
Ovnovi nikada neće izneveriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani stoga u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer to neće dobro završiti. Ipak, Ovnove preterana odanost može koštati i to na način da predugo ostaju u ljubavnoj vezi ili na poslu jer jednostavno osećaju potrebu biti lojalni do kraja.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email