None
15 0 1 10

NISU DOČEKALI MAMURLUK: 15 ubedljivo najglupljih načina da se umre od alkohola

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Nov 06, 2015

Smrt nas proganja u svakom trenutku života – uvek gleda, uvek čeka, u svako doba dana spremna da nas odnese sa sobom. Zapravo, Kosač je jedna kukavica koja se neće usuditi da nas uzme dok smo u dobrom stanju. A ne pijani toliko da ne znamo za sebe…

1. Dremka na ivici litice

Dremka na ivici litice
Vožnja pod uticajem alkohola je dobro poznata ubitačna kombinacija, ali izgleda da ubitačno može biti i spavanje na čudnim mestima nakon mnogo alkohola. Ovo se pokazalo kao fatalno za neidentifikovanog čoveka čije je telo pronađeno u moru ispod litice zvane "Dancing Ledge".

Nepoznati idiot je 20. jul 2006. proveo sam, pijući kao lud na vrhu litice u Dorsetu. Mnogi ljudi koji su šetali po okolini primetili su njegovo alkoholisano ponašanje. Nakon što je zaspao blizu ivice, pas jednog od šetača je zalajao i on se probudio uplašen. Dezorijentisan je pao s litice visoke preko 90 metara.

2. Ubilačka vinska bačva

Ubilačka vinska bačva
Vlasnik vinarije u Kanadi Viktor Manola je 2002. pokušavajući da uzme uzorak upao u bačvu vina od 2000 litara. Ubrzo je umro od trovanja ugljen dioksidom, kao i njegov prijatelj Frenk Supernak, koji je pokušao da ga izvuče.

3. Pola dana spavanja

Pola dana spavanja
Spavanje u kolima nakon lude pijanke je Nikoli Šenks u trenutku možda delovalo kao dobra ideja. Međutim, 28-godišnja Nikola iz Siforda u Irskoj dobila je vensku trombozu u levoj nozi nakon što je maja 2002. imobilisana provela 12 sati u vozilu. Ovo je dovelo do stvaranja krvnih ugrušaka koji su joj dospeli u srce i pluća, od čega je umrla.

4. Kad se bure piva obije o glavu

Kad se bure piva obije o glavu
Podizanje bureta piva iznad glave može zvučati kao dobar način da impresionirate devojke, ali ovaj trik za žurke se užasno obio o glavu (bukvalno) dvadesetogodišnjem Džeraldu Galenu. Ovaj Amerikanac iz Ilinoisa je u baru u Kasldergu u Irskoj podigao puno bure, ali je izgubio snagu u rukama i počeo da pada. U padu ga je pratilo i bure, koje mu je sletelo na glavu.

5. Vožnja koja je krenula nizbrdo

Vožnja koja je krenula nizbrdo
22-godišnji student Martin Filder trebalo je da zna da se vožnja u kolicima iz supermarketa neće baš najbolje završiti. On je celo poslepodne poslednjeg dana semestra pre Uskrsa 2005. pio u baru u Bornmutu i onda odlučio da se u kolicima iz supermarketa spusti niz brdo s još dvojicom drugara. Međutim, kolica su udarila o ivičnjak trotoara i prevrnula se, a Martin je zaradio fatalni udarac u glavu kada je ispao iz njih.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email