None
15 0 1 0

NISU DOČEKALI MAMURLUK: 15 ubedljivo najglupljih načina da se umre od alkohola

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Nov 06, 2015

Smrt nas proganja u svakom trenutku života – uvek gleda, uvek čeka, u svako doba dana spremna da nas odnese sa sobom. Zapravo, Kosač je jedna kukavica koja se neće usuditi da nas uzme dok smo u dobrom stanju. A ne pijani toliko da ne znamo za sebe…

1. Dremka na ivici litice

Dremka na ivici litice
Vožnja pod uticajem alkohola je dobro poznata ubitačna kombinacija, ali izgleda da ubitačno može biti i spavanje na čudnim mestima nakon mnogo alkohola. Ovo se pokazalo kao fatalno za neidentifikovanog čoveka čije je telo pronađeno u moru ispod litice zvane "Dancing Ledge".

Nepoznati idiot je 20. jul 2006. proveo sam, pijući kao lud na vrhu litice u Dorsetu. Mnogi ljudi koji su šetali po okolini primetili su njegovo alkoholisano ponašanje. Nakon što je zaspao blizu ivice, pas jednog od šetača je zalajao i on se probudio uplašen. Dezorijentisan je pao s litice visoke preko 90 metara.

2. Ubilačka vinska bačva

Ubilačka vinska bačva
Vlasnik vinarije u Kanadi Viktor Manola je 2002. pokušavajući da uzme uzorak upao u bačvu vina od 2000 litara. Ubrzo je umro od trovanja ugljen dioksidom, kao i njegov prijatelj Frenk Supernak, koji je pokušao da ga izvuče.

3. Pola dana spavanja

Pola dana spavanja
Spavanje u kolima nakon lude pijanke je Nikoli Šenks u trenutku možda delovalo kao dobra ideja. Međutim, 28-godišnja Nikola iz Siforda u Irskoj dobila je vensku trombozu u levoj nozi nakon što je maja 2002. imobilisana provela 12 sati u vozilu. Ovo je dovelo do stvaranja krvnih ugrušaka koji su joj dospeli u srce i pluća, od čega je umrla.

4. Kad se bure piva obije o glavu

Kad se bure piva obije o glavu
Podizanje bureta piva iznad glave može zvučati kao dobar način da impresionirate devojke, ali ovaj trik za žurke se užasno obio o glavu (bukvalno) dvadesetogodišnjem Džeraldu Galenu. Ovaj Amerikanac iz Ilinoisa je u baru u Kasldergu u Irskoj podigao puno bure, ali je izgubio snagu u rukama i počeo da pada. U padu ga je pratilo i bure, koje mu je sletelo na glavu.

5. Vožnja koja je krenula nizbrdo

Vožnja koja je krenula nizbrdo
22-godišnji student Martin Filder trebalo je da zna da se vožnja u kolicima iz supermarketa neće baš najbolje završiti. On je celo poslepodne poslednjeg dana semestra pre Uskrsa 2005. pio u baru u Bornmutu i onda odlučio da se u kolicima iz supermarketa spusti niz brdo s još dvojicom drugara. Međutim, kolica su udarila o ivičnjak trotoara i prevrnula se, a Martin je zaradio fatalni udarac u glavu kada je ispao iz njih.

6. Lud kao struja

Lud kao struja
Zidar Roderik de la Kruz sa Filipina toliko se napio u kući svog brata da se hvalio kako "ume sa strujom kao niko drugi". Dokazujući kako Filipinci verovatno i nisu neki majstori, izvukao je žicu iz plafona i vrteo je između prstiju. Možemo samo pretpostaviti da je to radio da bi se pokazao kao muškarčina – kad god vidimo da neki muškarac radi ovako nešto, često se završi tako što ga devojka koju je pokušavao da impresionira pozove na sastanak. Da, baš…

Nije čudo što je pijani idiot za nekoliko sekundi uspeo da se sprži strujom. Rekli bismo da je njegovo piće bilo toliko oštro i jako da struja nije bila prva stvar koja ga je udarila, ali nismo toliko morbidni.

7. Igre bez granica

Igre bez granica
Verovatno ste ovo znali i bez nas, ali alkohol i staro vojno oružje nikada nisu dobitna kombinacija. Trojica muškaraca iz Kambodže su 1999. nakon pijane noći u baru (nasuprot svim onim treznim noćima u baru?) odlučili da se poigraju minom starom 25 godina.

Šta mislite, kako su se igrali? Improvizovana partija tenisa? Mina kao frizbi? Ne, ne, nikako. Odlučili su da je upotrebe baš onako kako su zamislili oni koji su je tamo postavili. Očevici koji su pobegli pre neizbežne eksplozije rekli su kako su ova trojica šutirali minu jedan drugom kao fudbalsku loptu, a onda izazivali jedni druge da stanu na nju.

8. Slonovska posla

Slonovska posla
Džoan Skovel iz Konektikata toliko se napila u ranim satima 6. jula 1985. da je pokušala da se popne na leđa Frede, cirkuskog slona teškog 2 950 kilograma, koji je bio vezan na parkingu. Ne postoje reči da opišu koliko nam nije jasno zašto se slon nalazio tamo, kao da je stari auto.

U svakom slučaju, ovom slonu nije bilo po meri što se našao u centru pažnje ove pijane žene, pa ju je hitro zgrabio i smrskao o beton.

9. Davljenje u plićaku

Davljenje u plićaku
Kliford Grinvud iz Jorkšira popio je toliko viskija da je, kada je obližnja reka Varf poplavila njegovu kuću 1995. godine, naprosto sve to prespavao na svojoj sofi. A onda se prevrnuo sa sofe i udavio u manje od 40 centimetara vode.

10. Spašavanje mobilnog od davljenja

Spašavanje mobilnog od davljenja
Za vreme godišnje terevenke koju neki Finci zovu "letnje ludilo", švedski student Hjalmar Alto toliko se napio da je s trajekta kojim je putovao slučajno ispustio mobilni telefon u more, skočio da ga dohvati i – udavio se.

11. Leteće burence

Leteće burence
Hladno pivo je za mnoge muškarce raj, a kada je Klifton Doun iz Ajdahoa u martu 1992. otišao do svog frižidera, hladno pivo ga je bukvalno odnelo na onaj svet. Kada je otvorio vrata frižidera, bure piva je zbog pukotine na dnu poletelo ka njemu, udarilo ga u glavu i ubilo na licu mesta.

12. Domaća, ali smrtonosna

Domaća, ali smrtonosna
Rumunski zemljoradnik Dimitru Dumitrasku je pravio i degustirao rakiju od šljive u svom ambaru u vreme praznika 1993. On se toliko napio da je upao u bure puno žestine i udavio se.

13. Pijana sekiracija

Pijana sekiracija
Kristof Azninski iz Poljske je proveo čitav dan u svojoj bašti pijući s još trojicom prijatelja. U naletu razmetanja hrabrošću, stavio je glavu na panj i izazvao jednog od svojih pijanih pajtaša da zamahne sekirom. Ovaj je to uradio i – pogodite šta se desilo.

14. Neuspela scena

Neuspela scena
Ema Blekvel, 31-godišnjakinja iz Plimuta u Engleskoj, satima je pila na trajektu od Engleske do Španije. Dok je trajekt plovio pored francuske obale, zauzela je čuvenu pozu s raširenim rukama kao Kejt Vinslet u "Titaniku". Na svoju nesreću, Ema je izgubila ravnotežu, pala s palube i udavila se.

15. Otrovni daždevnjak

Otrovni daždevnjak
Meksikanac koji je preterao s viskijem umro je u Kaliforniji 1979. kada je iz opklade progutao daždevnjaka. Na njegovu nesreću, daždevnjak kog je progutao bio je daždevnjak vrste sa grubom kožom, koja luči toliko jak otrov da je jedna tridesetina količine otrova prisutna u telu prosečnog odraslog daždevnjaka dovoljna da ubije zdravog odraslog muškarca.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email