None
10 0 1 0

NISTE NI SVESNE ŠTA IM RADITE: 10 iznenađujućih običnih stvari koje svaka žena radi a koje uzbuđuju muškarce i dovode ih do ludila

Podeli
Društvo
Jelena K.
Društvo
Dec 05, 2015

Dovoljno se pričalo o seksi stvarima koje žene rade ili govore,a koje uzbuđuju muškarce, ali šta je sa neseksualnim stvarima koje ih dovode do ludila? Muškarci širom sveta su rado podelili svoje favorite na Reddit-u, a neki od njih će vas prilično iznenaditi.

1. Konjski rep

Konjski rep
Foto: giphy.com
Konjski rep je možda savršena brza frizura za žene u pokretu, ali mnogo muškaraca kaže da im od njega ubrzano lupa srce. Dame, zaboravite na sate feniranja i vežite kosu.

2. Stajanje na vrhovima prstiju

Stajanje na vrhovima prstiju
Foto: tip-toekiss.tumblr.com
Možda je to zbog toga kako listovi tada izgledaju, ali stajanje na prstima izluđuje muškarce. Želite da privučete njegovu pažnju? Popnite se na prste i vidite šta se dešava...

3. Naočare za vid

Naočare za vid
Foto: giphy.com
Bilo da je to što žene s naočarima izgledaju sofisticiranije ili čak kao štreberke, ovo je bio jedan od najčešćih odgovora. Neverovatno je kako iste naočare zbog kojih su vas zezali u osnovnoj školi sada toliko izluđuju muškarce.

4. Igranje s kosom

Igranje s kosom
Foto: giphy.com
Većina žena i ne primećuje da se igra s kosom. Za ovo se kaže da je znak flertovanja, pa možda baš zbog toga muškarci toliko ovo vole – jer su ubeđeni da ste fokusirane samo na njih.

5. Dizanje tegova

Dizanje tegova
Foto: eliseprucha.wordpress.com
Malo je reći da žene znojave od vežbanja privlače mušku pažnju. Za neke muškarce je žena koja diže tegove i pokazuje svoju snagu neverovatno seksi.

6. Elegantne haljine

Elegantne haljine
Foto: giphy.com
Živimo u kulturi farmerica i majica, pa sređene žene u elegantnim haljinama ostavljaju muškarce bez daha. Nije neophodno da budete u balskoj haljini – možete ga izludeti ako se obučete i za nijansu elegantnije.

7. Šarmantan osmeh

Šarmantan osmeh
Foto: imgur.com
Jedan od najčešćih odgovora koje su muškarci dali bio je jednostavan – šarmantan osmeh. Ne samo da zbog njega žena deluje druželjubivo i pristupačno već i prizemljeno i otvoreno.

8. Roze od glave do pete

Roze od glave do pete
Foto: rouge18.com
Ima nešto u ženama koje su obučene u roze što potpuno izluđuje muškarce. Možda je do toga što se ova boja povezuje s flertom i ženstvenošću.

9. Ispravljanje kravate

Ispravljanje kravate
Foto: giphy.com
Jedan od prvih odgovora koje su muškarci dali bio je to kada im žena vezuje ili ispravlja kravatu. Dame, čak i ako je njegova kravata savršeno prava, malo je pomerite i vidite kako reaguje.

10. Kada žene jedu pomfrit

Kada žene jedu pomfrit
Foto: giphy.com
Da, ovo je jedan od... nekonvencionalnijih odgovora. Jedan muškarac je rekao da ne može da prestane da bulji u žene koje jedu pomfrit.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email