None
12 0 1 7

NIGDE NISTE BEZBEDNI: 12 najbizarnijih smrti u toaletu

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Nov 06, 2015

Smrt uvek gleda, i uvek čeka. Da, uvek. Nije bitno da li gledate TV na kauču, ili postavljate neke nove police, ili hranite mačka. Sakupljač duša je uvek iza vaših leđa. I ne, ne mislimo na "Bad Boys" Martin Lawrence / Will Smith bromansu. On će vas pokositi baš onda kad on to želi. Čak i ako ste u toaletu u to vreme, kao što ovih dvanaest zastrašujućih priča pokazuju ...

1. Anonimni čovek iz Johanesburga

Anonimni čovek iz Johanesburga
U maju 2002. godine, 74 -godišnji muškarac iz Johanesburga iskrvario do smrti od posekotina primljenih pri padu na razbijen porcelan WC šolje koja se polomila pod njegovom težinom.

2. Džejn Rančman

Džejn Rančman
Džejn Rančman , 48 -godišnja žena iz Luisvila, Kentaki , umrla je u martu 1986. godine, nakon što je skliznula sa WC šolje sa slomljenim sedištem. Primarni uzrok smrti bio je povreda glave , ali je takođe pretrpela slomljenu nogu i ruku.

3. Anonimni lopov

Anonimni lopov
Provalnik koji je pokušao da opljačka kuću u Los Anđelesu 1992. godine umro jekada je skliznuo na pod , nakon ulaska kroz prozor kupatila, i pao glavom napred u odnosu na toalet.

4. Električna šolja umesto električne stolice

Električna šolja umesto električne stolice
Ubica Lorens Bejker umro je u zatvoru u kom je služio doživotnu kaznu. Doživeo je strujni udar dok je gledao TV na metalnoj WC šolji svog cimera sa slušalicama za uši koje je sam napravio.

Čekajte, u zatvoru može da se gleda TV s WC šolje? Kako da se prijavimo? Mada, poneli bismo sopstvene slušalice.

5. Poslednja rolna

Poslednja rolna
Keneta Metjuza, 58-godišnjaka iz Floride, na smrt je pretukao njegov cimer Frenklin Krou. Prema Frenklinovim rečima, napao je cimera zato što u zajedničkom kupatilu nije bilo toalet papira.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email