None
12 0 1 0

NIGDE NISTE BEZBEDNI: 12 najbizarnijih smrti u toaletu

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Nov 06, 2015

Smrt uvek gleda, i uvek čeka. Da, uvek. Nije bitno da li gledate TV na kauču, ili postavljate neke nove police, ili hranite mačka. Sakupljač duša je uvek iza vaših leđa. I ne, ne mislimo na "Bad Boys" Martin Lawrence / Will Smith bromansu. On će vas pokositi baš onda kad on to želi. Čak i ako ste u toaletu u to vreme, kao što ovih dvanaest zastrašujućih priča pokazuju ...

1. Anonimni čovek iz Johanesburga

Anonimni čovek iz Johanesburga
U maju 2002. godine, 74 -godišnji muškarac iz Johanesburga iskrvario do smrti od posekotina primljenih pri padu na razbijen porcelan WC šolje koja se polomila pod njegovom težinom.

2. Džejn Rančman

Džejn Rančman
Džejn Rančman , 48 -godišnja žena iz Luisvila, Kentaki , umrla je u martu 1986. godine, nakon što je skliznula sa WC šolje sa slomljenim sedištem. Primarni uzrok smrti bio je povreda glave , ali je takođe pretrpela slomljenu nogu i ruku.

3. Anonimni lopov

Anonimni lopov
Provalnik koji je pokušao da opljačka kuću u Los Anđelesu 1992. godine umro jekada je skliznuo na pod , nakon ulaska kroz prozor kupatila, i pao glavom napred u odnosu na toalet.

4. Električna šolja umesto električne stolice

Električna šolja umesto električne stolice
Ubica Lorens Bejker umro je u zatvoru u kom je služio doživotnu kaznu. Doživeo je strujni udar dok je gledao TV na metalnoj WC šolji svog cimera sa slušalicama za uši koje je sam napravio.

Čekajte, u zatvoru može da se gleda TV s WC šolje? Kako da se prijavimo? Mada, poneli bismo sopstvene slušalice.

5. Poslednja rolna

Poslednja rolna
Keneta Metjuza, 58-godišnjaka iz Floride, na smrt je pretukao njegov cimer Frenklin Krou. Prema Frenklinovim rečima, napao je cimera zato što u zajedničkom kupatilu nije bilo toalet papira.

6. Šolje u saobraćaju

Šolje u saobraćaju
Kamion koji je prevozio WC šolje skrenuo je da bi izbegao kantu za smeće koja se nalazila na putu i nekoliko šolja je ispalo iz njega. Jedna od njih razbila je šofer-šajbnu auta koji se nalazio iza kamiona, što je izazvalo sudar u kom je vozač ovog vozila poginuo.

7. Večno konačište kao toalet

Večno konačište kao toalet
Ironične spletke smrti u kombinaciji s opasnostima koje donosi previše alkohola odigrale su veliku ulogu u smrti jedne 33-godišnje Belgijanke. Ona je celo subotnje veče provela idući iz bara u bar s nekoliko najbližih prijatelja. Na putu do kuće, odlučila je da krene prečicom kroz gradsko groblje.

Pošto je odjednom osetila potrebu da poseti toalet, čučnula je između nadgrobnih spomenika, kada su je iznenada napale aveti koje nisu bile zadovoljne time što im ova pijana žena mokri po večnom konačištu.

Ne, samo se šalimo. Kada je završila s nuždom i pokušala da ustane, izgubila je ravnotežu i uhvatila se za jedan od nadgrobnih spomenika da ne bi pala. Nažalost, taj nadgrobni spomenik se zaljuljao i pao na nju.

8. Eksplozivni toalet

Eksplozivni toalet
32-godišnji kamper umro je u Nemačkoj kada je toalet kampa koji je koristio eksplodirao zbog velike količine gasova iz septičke jame.

9. Još jedna električna šolja

Još jedna električna šolja
Ubica Majkl Anderson Godvin bio je osuđen na smrt na električnoj stolici i nekoliko godina pokušavao da izbegne smrtnu kaznu u zatvoru u Južnoj Karolini. Jednog dana je sedeo na metalnoj WC šolji u svojoj ćeliji i pokušavao da popravi mali TV aparat. Zagrizao je žicu i doživeo fatalni strujni udar. U čemu je stvar sa zatvorima, WC šoljama i televizorima?

10. Francuz u Njujorku

Francuz u Njujorku
Jedan oniži Francuz bio je u Njujorku na poslovnom putu. Umro je od komplikacija izazvanih povredama genitalija koje je zadobio kada je poklopac WC šolje pao dok je urinirao.

11. Sedmoro nastradalih

Sedmoro nastradalih
U jednom malom selu u Uzbekistanu se 2005. desila prava tragedija. Otac i sin su kopali rupu za odlivanje kanalizacije iz poljskog WC-a duboku 7 metara i upali u kanalizaciju. Umrli su zbog udisanja otrovnih gasova, kao i petoro komšija i članova porodice koji su skočili da ih izvuku.

12. Osveta ulične lampe

Osveta ulične lampe
Filipinski taksista doživeo je fatalni strujni udar kada je napravio pauzu da bi odgovorio na zov prirode. Kada se zaustavio u neprometnoj ulici, ignorisao je lokalne propise o zabrani mokrenja u javnosti i počeo da urinira po stubu za uličnu rasvetu.

Na njegovu nesreću, iz osnove stuba virila je strujna žica i struja je prošla kroz mlaz urina. Policijski portparol rekao je kako ova smrt treba da bude upozorenje svima koji mokre u javnosti, što je, složićete se, možda malo pregrubo.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email